Dobry vecer,moja tema ma mozno humorny nazov ale myslim ze moj problem na smiech nie je.Uz dlhy cas mi pukaju ruky aj nohy-myslim to tak,ze ked vystieram ruku(alebo nohu) tak mi dost pukne ako keby sa mi lamali kosti.Co to moze byt?Nedostatok vitaminov ci co?Mate s tym skusenosti?Poradte,dakujem .
Puk sem ,puk tam . . .
inak, na doplnenie kolagenu su dobre aj cukriky-zelatinovi medvedici. len sa z nich pribera
ja som pocula, ze je to kyselina mocova, ktora sa uklada v klboch
Avokado nehladaj v lekarni ale v obchode so zeleninou.
Najdi si dobre recepty. Polka denne je tak asi "klinicky" spravna davka.
Najdi si recept na guacamole(avokado, cibula, citronova stava) inac avokado chuti ako mastne blato-aspon podla mna.
Hyaluronicku kyselinu mam aj v mojich obchodoch, tekuta forma je najlepsia absorbovatelna. To plati aj na glukosamin a chondroitin.
Preto niektorym tabletky gluko-chondro nezaberaju, hlavne starsim ludom so znizenou hladinou kyseliny v zaludku.
RNG ked pojdem do lekarne, tak im dam radsej papierik kde bude toto napisane, lebo ani vyslovit to neviem
Na klbovy maz je CMO a avokadove oleje.
ripadne hyaluronicka kyselina.
Mukosacharidy(glukosamin, chondroitin,)zelatina a kolagen su na klbovu hmotu a slachy
caute..ja mam zas problem so sankou..strasne mi v nej praska, dokonca je mi niekedy neprijemne jest v spolocnosti..aj to niekedy boli..je to neak nebezpecne, alebo sa nemam obavat? mam to skoro od malicka..
No to asi neuskodi, ale ani za usami sa olizovat nebudem :)
mne praskaju tiez, clenok, zapastie...:)
Myslite, ze to s tych zemiakov je pravda???