Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zbavujem sa akne s prirodnymi olejmi

Príspevok v téme: Zbavujem sa akne s prirodnymi olejmi
saisalmi dob

Ahojte, mam coskoro 22 rokov a uz som poskusala kadeco na vylepsenie pokozky. Samozrejme najviac mi pomohla HA, ktoru som brala rok a pol a mala som plet ako babatko. Ked som ju vysadila opat sa mi vratila do povodneho stavu :( Tak som zacala rozmyslat co teraz. Vyhadzala som z kupelky vsetky chemicke pripravky na mladu plet typu Nivea Young a podobne a kupila si najprv len Alverde cistiaci gel a vodu na plet. Krem som si kupila v jednom bioobchode znacky Dr. Popov Tee Trea. A k tomu esencialny olejcek Tea Trea. Cele ma to vyslo do 10 eur. Velmi to na moju znicenu plet pomohlo. Tak som patrala dalej a nasla som si clanky o KONOPNOM OLEJI A TEKVICOVOM. Konopny ma 99,9 percent omega kyselin, ktore na pokozke spolu s vit. E dodavaju vlahu a liecia takmer vsetky kozne problemy ako lupinka, akne, dokonca aj vrasky. atd. TEKVICOVY olej obsahuje taktiez mnozstvo vitaminom, treba ho aj papat aj mazat na tvar, lebo obs mnozstvo ZINKU, ktory je pre plet a vlasy dolezity. Kedze viem ake je akne utrpenie nedalo mi to nenapisat sem a neinspirovat spolutrpiacich :)

saisalmi dob

ahoj, mne sa najlepsie osvedcilo davat olej na pokozku po umyti a jemnom ususeni uterakom, aby sa v nej zafixovala vlhkost. Skus si sama ako je ti lepsie. A kokosovy olej napr sa vpije krasne, ked si das primerane tenku vrstvu a na noc kludne aj viac, dorana to budes mat suche a vlacne.

shenya

mne tiez pomohol konopny olej...mam mastnu pokozku, ale aj napriek tomu mi ju vsetky kremiky z lekarne vysusovali. teraz mam akne menej a pokozku vlacnu. som s nim velmi spokojna. a este pouzivam sipkovy olej na pokozku okolo oci. a tiez by som si najradsej kupila vsetky naraz :)

saisalmi dob

som normalne unesena kolko olejov existuje, a kolko vitaminov maju. Lakaju ma vsetky :D Ale teraz mali pre moju pokozku a vlasy priritu tieto :)

saisalmi dob

aj ja mam doma este kokosovy olej a jojobovy, no na tvar posobil kokosovy olej vynikajuco proti suchej pokozke. Ale akne mi moc nezlepsil a ten konopny je vyslovene na to :) Spolu s tea tree olejcekom (par kvapiek) je to na dezinfekciu super.

A ten tekvicovy chuti vynikajuco, v lete ho budem kvapkat do salatov :)

bodynka

Hej aj ja pouzivam konopny 100 percentny olej od saloos .. Akne sa neobjavuje, mala som ho sem tam pred ocakavnymi dnami, teraz abolutne nic. ale nejak mi nezabera na suchu pokozku:( Tak si musim kupit olej ylang ylang a striedat to.

Mirka023

Denz super stránka.
Sansalmi, ja použivam kokosový olej na všetko... hlavne tvár a telo, nechty, vlasy. Konopny a tekvicový som neskušala.... tak vyskušam. Dobre to vyzera.