Mozte mi prosim vas niekto skusit pomoct?Vzdy po ejakulacii ma boli penis akoby mi ho chcelo roztrhnut..Sexovat mozem aj 5 hodin a neboli ma ale akonahle dosiahnem ejakulaciu po cca 5 min ma boli penis(ale iba ak mam erekciu)...Niekedy v noci ma zobudi bolest tak sa idem poprechadzat aby mi nestal a potom mozem spat zase...Pls pomozte mi.Mam 21 rokov a tento problem mam asi rok.Moze to mat nieco spolocne s tym ze som zacal mat pohlavny styk?Vdaka za odpovede.
Bolest po ejakulacii
Ahojte...
Mam 16 a ja neviem ze cito je normalne alebo nie pomozte mi please.
mna neboli penis ani nic ale mam kus akoby prirastenu kus kozky ku hlavke penisu to nevadi?
nela10
mohol mu tam pri vytere sposobit nejaky problem,urcite by som sa tam vratil,alebo ked ma moznost tak ineho urologa,ale vzdy by som taketo veci riesil vyhradne s lekarom
Ahojte
Ja by som sa chcela spýtat, že ci to je normálne ked moj priatel má po urologickom vysetreni obrovské bolesti pri moceni..predtým vobec nemal..ale po výtere z močovej rúry má velké bolesti...a či sa to nejako nedá zmiernit
Zdravím,mám takový problém a to,že mi poslední dobou bolí trochu penis..cítím v něm takové jakoby vnitřní pnutí,jako kdyby bylo něco malého na konci močové trubice,co to může být? Když by jsem s tím měl jít k doktoru,mám se svěřit obvodní?
Ahojte vraciam sa sem po dlhsej dobe..Takze bol som u urologicky, zistila mi ureaplazmy a neskor z ejakulatu stafilokoky. Bral som ATB Doxybene a na stafilokoky som uzival chemoterapeutika Biseptol..Dokopy uzivanie liekov trvalo asi 4 mesiace a problemy stale pretrvavali..Asi 4 tyzdne dozadu som natrafil na nete na taku malickost menom propolis.Od znameho ktory je vcelar som si propolis vypytal a doma zarobil. Teraz uzivam propolis asi treti tyzden a problemy ustupuju!!Diky za vsetky rady..Ak budete mat niekto podobny problem, skuste aj propolis nic za to nedate ;))
Tiež mám podobný problém, teda ak sa to aj problémom dá nazvať...pociťujem nepríjemné pálenie v penise, ale iba pár minúť po ejakulácii, potom to prejde.
tiež mám podobný problém ako 45 ročný,asi 2 roky,po močení a ejakulácii sú také nepríjemné pocity v penise,čo trvajú niekolko dní.Lekári to neodstránia,tiež si myslím že je niekde zápal,ale každému sa to môže prejavovať inak,alebo podobne,atak si musíme pomôcť sami,lebo niekedy ani antibiotiká nepomáhajú.
pre petope:Myslim,ze z ejakulatu ti nezistia presne,ci tam mas nejake ureoplazmy a ine.Ejakulat som odniesol na vysetrenie,ci tam nie je nejaky hnis,krv...ALe na bakterie mi robil urolog vyter z mocovej trubice a potom som to odniesol na specialne oddelenie,kde som musel zaplatit 1200 Sk a tam az specialnymi metodami zistuju pritomnost roznych bakterii alebo pohlavnych chorob.
Takze-treba urobit vyter z mocovej trubice a nie z ejakulatu,lebo to nie je az take presne,co sa tyka vysledkov.
nemo tebe tie testy robili z vyteru alebo ejakulatu??Lebo mna poslal na tie uretoplazmy a mykoplazmy ale ze to budu zistovat z ejakulatu..Alebo tebe robili z vyteru na ine bakterie a z ejakulaty uret a mykop ?
pre wht:Mozno,ze jeden den alebo par dni po vytere sa ti velmi nebude chciet sadnut na bicykel,aj ked ti to urcite nebude urolog zakazovat.Je to fakt len trochu neprijemne vysetrenie,ktore trva len par sekund a to palenie je prirodzenou reakciou na to podrazdenie,ktore urolog prostrednictvom tej spilky s vatou urobi.Oproti inym vysetreniam,ktore musia podstupovat chori ludia a oproti napr.vrtania alebo tahania zubov,je to uplne bezstarostne.A mozno to palenie po vysetreni budes citit len po prvom moceni a potom uz nie.