Cawko baby ake mate skusenosti s touto kozmetikou?je dobra?? dakujem za odpovede
Co poviete na kozmetiku Ruby Rose?
mne ruby rose tiene vydrzia aj 12 hodin,su najlepsie!!!
Ja mám poznám veľa značiek tieňov ale aj keď ruby ma veľkú paletu tak je to úplná lacná kozmetika mne tie tiene nevydržali ani hodinu možno dlhšie z nejakou dobrou bázou ale inak nič možno len tak na hranie.
Gosh, Bourjois, maxfactor atd. nie su vyrobene v cine, ako sorry ale porovnavat tie tiene sa mi zda smiesne, ako k su fajn aj farby maju fajn (sak cina :)ale urcite az tak super nedrzia a padaju pri nanasani na lica, ale mam aj tiene dior a estee lauder a tiez maju pekne farby a gosh taktiez
Ja pouzivam ich tiene uz viac rokov(okrem toho aj Loreal, Bourjois, Maybeline a Gosh) a myslim, ze ziadna ina znacka nema na trhu taku pestru paletu farieb. Su akoby polomastne, dobre drzia, nezbieraju sa v ryhe a vydrzia dost.
To J B: A co dnes nie je vyrobene v Cine? :-D
ja pouzivam drahsiu kozmetiku, za tiene dam tak nad 10 eur a vzdy som spokojna, ruby rose by som si osobne nikdy nekupila, ale kedze som ich dostala od svokry, ktora sa ma stale pytala ze ci sa mi pacia, tak som ich zacala pouzivat a bola som prekvapena ze su dobre. Mam neaku vacsiu paletu, je tam tusim 20 odtienov a skoro vsetky su pekne :)
Kozmetika RUBY ROSE je vyrobená v Číne a to mi stačí.
chcem sa spýtat či niekto nepoužíva od
Ruby rose take tie veľke jumbo ceruzky na oči..ja rada použivam jumbo ceruzky od NYX ako bazu pod ocne tiene..lenze NYX sa musi objednavat zo zahranicia kedze na SR sa nepredava..tak ma zaujima ci ste ich neskusali nahodou :)
Slnecko :-) No no no.. neprehaňaj :-)
Ruby rose su dobre tiene, hlavne tie velke kazetky, lebo tam maš veľa farieb pokope, použivam to už dlhe roky. Ale na praškove Gosh tiene sa nechytaju, ani sýtosťou farieb ani trvácnosťou. Samozrejme za Gosh si treba priplatiť a RR su v podstate lacne, hlavne na Ukrajine.
Inak Ruby rose su pekne na viečku ak date pod to bielu ceruzku na cele viečko.
Ocne tiene prežili aj sprchu ale s odlíčením nebol žiaden problém a mám jeden lesk ktorý mi na perách vydržal cca 5 hodin a to som jedla a pila takže veľkáá spokojnosť.