Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

láska či vlastný život?

Príspevok v téme: láska či vlastný život?
baluu

Čo by ste volili vy-mať priateľa/ku alebo žiť vlastným životom?

Ja mám dievča ale niekedy cítim taký pocit prádznoty. Chcel by som sa venovať sebe,chodiť do školy,na brigádu povečeroch sa vŕtať vo svojom aute,cez víkendy ísť s kamošom do fitka. Mi to chýba. Teraz volný čas trávim z dievčaťom. Nemám čas na nič iné skoro.A ak sa niekedy čas nájde tak zase nie sú peniaze lebo skoro všetku míňam pre ňu. Neplatím len ja,i ona ale i tak za mesiaoc je to dosť. A Na to čo chcem mi nezostáva. Mám ju rád a nechcem byť bez nej. V mojom živote má pre mňa veľký význam no nie vždy sa cítim byť štastný. Myslíte že som nevyspelí na vzťah ešte?

dobra vila

baluu, a ty co vlastne robis? Pracujes teda? Ked pises ze do skoly by si chcel chodit a brigadovat. A co ti brani chodit do skoly? Aj keby si bol v inom meste, no a co. Ked je to vztah, tak to nie je problem. Nemusis ist predsa studovat na druhy koniec Slovenska a ked chces studovat a mas na to, CHOD!! Aby si neskor nebanoval.
Ved podla tohto, co pises, ste teda kazdy den spolu? Alebo skoro kazdy?
Tak si kludne dopraj nejaky cas aj pre seba. co je na tom, keby si si vysiel s kamosom na dve hodky do fitka? Alebo sem-tam piatky vecer von s kamaratmi? Myslim, ze to kazda pochopi :). Mozno aj ona by bola rada s kamaratkami. Nemusite na sebe uplne lipnut, ale ak ju lubis, nevzdaj sa jej! To tym jednoducho chodi, ze ked mas priatelku a naopak, ze ste spolu casto a ten cas je isto cenny. Ja som napriklad taky typ, ze som najradsej s priatelom a zriekla by som sa hocijakej stretavky, len aby som bola s nim :P. Ale chlapci su trosku ini. Nevidim v tom nic zle, ked si zajde na ryby, von s kamosmi, a dokonca studuje v inom meste a 3-4 dni ho nevidim. A ked mi to vadi, poviem to :D. Ale nastastie vo vacsine pripadov uprednostni mna, hah :P. Tak co uz, tymto to chodi, ale podla mna si isto najdi cas aj na ine veci, ako na nu, neviem, ako casto ste spolu. Cez vikendy od rana do vecera??