Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubrikacia a anal

Príspevok v téme: Lubrikacia a anal
AdamKrt

Co pouzivate pri analnom styku na ubrikaciu ? Vraj odbornici hovoria o lubrikacnych geloch na vodnej baze, pretoze sa s nimi znesie kondom. Avsak, rychlo to vyschne, co je neprakticke. Praktici vraj odporucaju tukove kremy. Lenze mam dojem, ze tuk a kondom zase nejdu moc spolu /trhanie kondomu vdaka narusenej strukture/. Tak co na kombinaciu anal + lubrikant + kondom ?

AdamKrt

Pokial viem, tak klistir sa robieva bud cistou vodou, alebo vraj sa pouzivala aj mydlova voda. Ci Ti tam davali este nejaky lubrikant ?

AdamKrt

Napadlo ma, neskusal niekto napr. sonograficky gel GELSON, alebo EV vodivy gel pre EKG vysetrenia na analny sex /pripadne i s kondomom/?

Zaujimalo by ma, ake to ma zlozenie :)
---------
Pripade pouzival niekto nejaky lubrikacny gel na baze silikonu /aky/ ?

AdamKrt

Som uz myslel, ze tento smalec so skvarkami :-D

www.el-marko.pl

Smalec wieprzowy
Waga 165g
Skład : woda, mięso z kurczaka, marchew, groszek, kukurydza, żelatyna wieprzowa, bulion, przyprawy, sorbinian potasu

magdala

môžem poradiť durex play, lubrikant a masážny gel v jednom teraz aj s prísadou aloe vera alebo dobré sú krémy na hemoroidy

AdamKrt

Posledne BEZ sa mi zdalo o par dni, ze chytam zapal. Niekde bolo pisane, ze pri analnom styku je 90 percentna pravdepodobnost nieco chytit, kedze penis sa v anale pohybuje vo vysokoinfekcnom prostredi... Taky zapal mechura, zaluda atd. nemusi byt potom najprijemnejsi...

Zacinal som rozmyslat o indulone dezinfekcnej. Do takeho prostredia by to bolo celkom dobre + vraj obsahuje silikonovy olej. Zase sa vraj ale rychlo vstrebava... :(

Heh, to by chcelo asi pixlu Silkal93 :DDDDDD

Zaujimalo by ma, aky rozdiel je v silikonovom oleji ako je Silkal93 a ten, co davaju na kondomy :D