prosim chcem od vas serioznu radu a hlavne uprimnu a bolo by super,keby mi na to odpisovali hlavne ti,co su v manzelstve.chcem vediet,ci ste statsni a celkovo ake to je a ci nelutujete.od slobodnych nechcem rady,bo viem co mi na to odpovedia :-)takze sa pytam na tych co to maju za sebou.dakujem
prospieva manzelstvo?
jajka001_: predpokladam, ze ty uz si vydata, ked si taka mudra :)
manželstvo prospieva, robí ludi múdrejšími. čim skôr sa vydas tým skôr pochopis, o čom to je :D prípadne sa tým skôr rozvedieš :DD
u nas je to naopak.ja mam 29 priatel 34 on sa chce zenit je sa nechcem vydavat.zit spolu to ano,aby ste ma pochopili ja papiere k tomu nepotrebujem.a uz vobec nie v kostole.mozete ma odsudit ale ja to tak citim.sme spolu 6 rokov,a sme stastni,ako v kazdom vztahu raz sme za dobre raz pohadani,ale vzdy je to o tolerancii ucte a dovere.viem ze je to ten najlepsi partner,milujem ho,len ta svatba nie.tak uvidime.
suhlas s doubledogom
Tak zenam to poskytuje urcity pocit zabezpecenia a istoty :) Ziadne vyhody pre muza nevidim :)
Ahojte, tak tato tema ma zaujala,lebo mam uz takmer 28 rokov, priatel takisto a sme spolu 3 roky...no a skratka, ja uz by som aj brala taky ten dalsi krok, aspon v podobe zasnubenia, no on vobec...Skor uz je na tie narazky alergicky,aj ked to casto nadhodim len zo srandy. Mne to zacina byt stale viac luto a napadaju mi otazky,ci to so mnou mysli vazne do buducna...ked si ma nechce vziat-aspon sa na to netvari. Niekedy mi to pride uz az tak,ze sa asi boji zaviazat sa jednej zene...vsak co ak by stretol lepsiu alebo ja neviem :-(
Zenam prospieva lebo je to ich sen mat takto rodinu.
Muzom neprospieva nie je to pre nich prirodzene zostat iba s jednou.
Určite........... hlavne ak si neskôr nájde niekto z vás dvoch milenca. to bude ešte len funny!
ale ved to su len take pivne reci, hadam si z toho nebudes robit tazku hlavu...no a samozrejme trochu na teba ziarlia, ale to je prirodzene
tak urco by som sa nerozhodovala podla toho co mi ostatni poradia.riadim sa podla seba,len som chcela vediet ze ci sa vam to paci to manzelstvo.ja sa chcem vydat,nemam pochybnosti,len ma sere ze chalani su ti co sa stazuju a hovoria mojmu chlapovi,nech sa nezeni ze je to kravina,ze sa vsetko zmeni....samozrejme ze ich nepocuva,len mi je to luto,ze nam nefandia