Moze sa mi chalan vytriekat do prdelky?

Heinz-klátil

2010 - dakujem, že budem učinkovat v knihe :) to je parada. A ešte detektivka. super
inek to už budem v druhej knihe

2010

Super super decka! uz mam super temu na super detektivku. nazov je: zahada analu.
pripad je: ze mali analny styk, on sa citujem zakladatelku:vyTRIEKAL do nej a ona otehotnela. cez crevo.
otazka: ako je to mozne:
vysetrovanie vedu: AdamKrt, Heinz-Klátil

moju knihu nájdete vo vsetkych dobrych obchodoch a vypredajoch v tescu v sekcii "len za euro"

2010

no VYTRIEKAT urcite nije. :D ale ak tam pridas -S, tak je to perfektny zazitok. hlavne ak potom ta cely tyzden prehana :D

silanka

AdamKrt otehotniet sa po tom ako boli spermie v zadocku sa neda :) je tam uplne ine prostredie aby dokazali vobec prezit a aby ich to kvantum bakterii nezabilo.ine je ak sa omylom po vytiahnuti penisu dostane nejaka kvapka z penisu do posvy.ale zo zadocku aj keby vytieklo su vsetky paralizovane :D

cicuska29

neboj sa neotehotnieš. do mňa sa priateľ do prdelky vystriekal už veľa krát a žijem .. neboj sa cez zadok nemôžeš otehotnieť. heh nemusíš sa ničoho báť

Uzlik236

Podla mna si niekto zalozenim temy robil srandu...nechce sa mi verit ,ze je niekto tak hlupy a mysli tuto otazku vazne....

AdamKrt

xD:

Predstav si inu situaciu. Vystrieka sa do prdelky, ona si to ocisti. Lenze spermie mozu vytekat zo zadocku nechcene, ak sa nepodari vsetko dostat prec. Muzik si napr. povie, ze skusi prstami teplotu jej vaginy, aby priatelku trochu este rozparadil. Zavadi prstami o trochu spermatu a mysliac si, ze priatelka tecie, zanesie jej to nechcene prstami do vaginy. Nahody su sFina :-D