píšem tu prvýkrát a potrebujem pomoc. som už zúfalá a neviem si dať rady... ide o to, že som podviedla človeka, ktorého lúbim nadovšetko a ešte pred jeho očami. pol roka som bojovala o jeho srdce a keď som si ho opať získala,tak som spravila toto. hanbím sa sama za seba ako pes, nedokážem sa s tým vyrovnať. on sa teraz so mnou samozrejme nebaví a ja mu už ďalej nechcem ubližovať...
Som už zúfalá a neviem si dať rady
A dúfam že si ho nepodviedla na firemnom večierku s ďaľším kolegom.
najskor sa musim ja sama so sebou vyrovat s tym co som spravila, citim sa ako najvacsia ku... na svete. teraz pojde do nemocnice tak uvidim ako tam dopadne. chcela by som ho tam ist aj navstivit, len sa bojim aby sa mu po mojej navsteve este viac nepohorsilo ... :((
no,citam od zaciatku,a...Jajka,cakala som,kedy to niekoho napadne.
Len chudak sa oprie o spitu zensku,ktora o sebe nevie.U mna by si klesla aj ty a aj ten,s ktorym si ho podviedla.
Mozno,keby si bola pri vedomi,priznala si chybu...este by sa dalo nieco.Ale verit ti?Ako?Na buduce,si das zase a zase sa schovas za alkohol?Nehnevaj sa,ale ked sa nevies kontrolovat,nepi.A ja osobne tomu neverim,ze clovek ked sa opije,nevie co robi.A uz duplom v takejto situacii.Vyhovarat sa na alkohol,je len slabost a ty si hladala este vyhovorku aj v tom,ze si sa opytala,preco ti nieco nepovedal.
Moja rada.Ak este sanca je,ty mu len povedz,ze ked si vypijes,nevies sa kontrolovat.Tak si musis slubit,ze sa viac alkoholu nedotknes,pokial nebude pri tebe.
Je mi jasné, že o neho nechceš prísť.Čo sa stalo, stalo sa.Tak o neho bojuj.Použi svoj šarm,teraz je chorý, navštív ho, poteš ho, porozprávate sa, nevzdávaj sa.A keď mu na tebe záleží,dáte sa dokopy.Chce to asi čas.
a preco si sa potom opila a podviedla ho, ked je taky uzasny?
praveze on je uplne idealny chlap pre mna. nemam na nom nic zle, co by sa mi nepacilo.. iba malickosti,ale tak nikto nieje dokonaly... ked sme sa minuly rok rozisli skusala som tisic moznosti a sposobov na neho zabudnut ale nic nepomahalo, tak teraz tiez stale nieco robim aby som uz na to nemyslela, ale nejde mi to nejako...
a čo mam teraz podla teba robit??? hmm?? je tazke na neho zabudnut a aj na to co sa stalo kedze sme kolegovia...
prečo myslis, ze ma tyra???