:) zdravim som chlapec a mam dlhe vlasy chcem ich dat skratit na postupku ale moje vlasy su dost kucerave takze ked ich skratim tak budem mat stocene aj tam kde teraz nemam su su dlhe po plecia ale checl by som tak o 7 cm dolu poradte nieco aby som mohol postupku a aby som mal fakt rovne vlasy aby sa proste strasne nevlnili okrem zehlicky :) dakujem
Vyrovnanie vlasov AKO?
Ako sorry, ale naozaj neviem, co ti vadi na zehlicke. Ta jedina je ucinna. A ak mas kucerave vlasy, tak tebe vyrovnavacie prostriedky nepomozu, alu tusim, ze by sa mali dat aj nejako chemicky vyrovnavat vlasy, ale to sa mi len cosi mari, nie som si na istom.
mne sa pacia muzi s dlhsimi vlasmi, ale inak ako zehlickou ich asi nevyrovnas. Strihanie ti ich nevyrovna, iba to zmeni objem vln, lebo vlasy budu lahsie.
casto strihat a vyrovnaju????
to ti kto povedal???
:) vraj je to aj tak ze ked sa bude chodit casto strihat ze sa mi vlasy vyrovnaju? a nie ostrihat sa nejdem :)mam nato zlu hlavu
vlasac.....ak nie zehlicka a neviem si predstavit tu postupku na chalanovi teda......potom sa daj ostrihat ako vacsina chalanov.
no mna napada jedine ta zehlicka o inych moznostiach vyrovnania ani neviem.aby to aj tak naozaj vyzeralo