ahojte, nemate nejaky super recept na nieco sladke? ale nech to neni moc zlozita priprava ;) dakujeem
Recept na super mnamku?
dobra vila ja som ju uz hadam aj oslintala:DD keby si ma videla ta tema ma zhypnotizovala normalne:)))
gertrude, nemas zac, to ked nemas po ruke ine, staci :D.
Ale ked vies piect (ja som pecenim inac posadnuta :D) a mas doma prisady, tak si vies napiect par FAKT jednoduchych a fakt chutnych veci, nemusis nic zlozite - trebars bublaninu, to je vazne jednoduche, najdes to aj na nete, to su tie zaciatocnicke veci, ale mnamiky podla mna :D
zuzic - presne na to som myslela aj ja, uz tu slintam nad klavesnicou :D
hehe, no ja ked som zufala, dam si cestovinu s cukrom, ale toto, co pisete je omnoho lepsie :D asi vas tu teraz zanecham a idem mlsat ;)
alebo...čučoriedkovy kompot s bielym jogurtom a na to posekane oriesky
inac toto je uzasna tema teraz na moj hlad:DD
hej take nieco:DD ja to robim aj bez korenia len normalny recept vsetko zmiesas a tak...ked si to dam do takej peknej formy hned mi to lepsie chuti a take teplucke s roztopenym cukrom mnam:))
dobra vila, dakujem, vyskusam :))
pernik? akoze cesto s pernikovym korenim? take ako ma dr oetker? mnam :D
no, je to torta, tak sa z toho nabasti cela rodina :).
A co tak napriklad karamelizovany cukor?! :D Kedysi som to robievala, vies, cukor nechas topit, kym sa nezkaramelizuje (bude taky tekuty karamel), zvykla som tam supnut aj nasekane orechy, potom vylielala na namasteny tanierik (potom karamel lahko zklzne). A este kedysi, ked som bola fakt v zufalom stave som tiez robila, ze som rozpustila maslo a namiesala do toho granko, ale to je fakt senza... To mam z krupicovej kase :D. Ja ju jem s posypanym granko a na tom maslo... :D
Toto su take FAKT zufale recepty, ked nemas ine po ruke, mozno taketo minutovky si myslela :P
to hej..tusim si idem dat tu slahacku s grankom..ako to robis ty? pomiesas, ci len posypes? :)