Ahojte...
chcela by som vas poprosit o vas nazor, pretoze ja som uz naozaj zufala a neviem, co mam robit...
Mam priatela. Ma 31 rokov. Sme spolu od jula 2009, teda vyse pol roka a naozaj si nie som ista jeho sexualnou orientaciou.
Ked mame spolu sex, nevie sa urobit. Ani raz sa pri mne neurobil. Tvrdil mi, ze tento problem mal len pri mne a ze to jednoducho potrebuje cas a bude to ok. Niekedy mu uprostred styku len tak ochabne. Vraj ked si to robi sam, tak je vzdy uspesny.
Potom som zo zufalstva napisala jeho byvalej, s ktorou sa rozisiel pred dva a pol rokom a boli spolu dva roky a ona mi sama od seba povedala, ze pri nej mal ten isty problem...
Prestala som sa trapit tym, ze chyba je vo mne a seriozne som sa zacaa zaoberat tym, ze navstivime sexuologa, ci je to psychicka alebo fyzicka pricina.
To by bolo este v poriadku, no pred par dnami som citala zopar clankov o muzoch, ktori mali manzelky, deti a nakoniec sa z nich po rokoch vykluli homosexuali... a prejavovalo sa to slabym sexualnym zivotom, co je priblizne ako medzi nami, lebo vacsinou som iniciatorom ja... a ked je iniciator on, tak mam z toho casto pocit, ze to robi len kvoli mne...
Navyse sa stala taka vec, ze sa mi podarilo naburat mu na pokeci jeden nick, z ktoreho si pisal s chlapmi, o tom, ako by ich rad vyfajcil, ako velmi to potrebuje, ze to nemal uz niekolko mesiacov. S jednym si vymenil telefonne cislo, o ktorom som nevedela, ze ho ma, ze sa dohodnu na diskretne stretnutie...
Tvrdil mi, ze to pisal len z nudy, len zo srandy, ze nie ani gay, ani bisexual, no ja neviem. Po precitani tych clakov o tych homosexualoch som este viac zdeptana a neviem,co si o tom vsetko mam mysliet...
tvrdi mi, ze ma neskutocne miluje, robi kvoli mne obrovske veci, vsetok cas travi so mnou... neviem... ja proste neviem...prosim..poradte...som naozaj zufala..