vztah zalozeny na sexe

perlorodka

no fajn, tak musím vás čítať častejšie, aby som vedela lepšie posúdiť :D
nemám nič proti rozumným názorom, len ich je ako šafránu

fenix1

zacal som sem prispievat a ako jeden z mala som mal co k temam napisat.nie je ziadny problem si to najst.a potom ma tu zacali napadat(taki co nemali k teme co povedat),tak najskor som sa s nimi hadal,ale potom som to vzdal.teraz som tu sice dlho nebol,ale uz je tu z toho fakt pokec,a pozri si temy na tejto strane,napriklad nick gabriel a suzen a pod.
a radit takymto ludom,alebo s takou reakciou aku maju na mna,na to sa ja mozem...
iba jeden priklad,vystraseny 17 rocny ci kolko mal isiel prvy krat na urologicke vysetrenie,tak som mu presne napisal,co ho tam caka.hned dalsi prispevok bol,ze som uchyl a ci som si to uzil

Denz

perlorodka.....fenix ma pravdu a prilis casto.......a to mnohych stve...
A je na skodu,ze reaguje s tym,ze ban ho neminie.
Je to vazne skoda.

perlorodka

fenix a nemôžeš si za to tak trošku aj sám?
prečo si myslíš, že sú všetci proti tebe?
ja napr. nie ! :)
ten príspevok čo si tu dal ako prvý sa mi zdá veľmi trefný

fenix1

ja tu mam najvacsi fun klub,pozoruhodne je,ze sa proti mne spajaju obidve pohlavia,rozny vek,vzdelanie,bydlisko,proste ja spajam vsetkych. proti sebe.a je mi to uplne jedno.

perlorodka

fenix...veru každý nie, je tu veľmi málo vhodných príspevkov a ja som sa na nich doteraz podieľala vo veľmi malej miere, ale ty si tu tuším obľúbený, alebo sa mýlim?

perlorodka

fenix a suz, vy ste dobrí :D a takto sa vyjadriť k danej otázke nič? aj keď fenix určitým spôsobom odpovedal..... ja by som do toho išla len v tom prípade, že ma dotyčný veľmi priťahuje