ahojte z tejto zimi mi praskla na tvári na líci cievka mám to tam také podliate krvou.. a nejde to dole už to mám aj 3 mesiace.. aký krem na to? aspon aby to trošička pomohlo lebo aj keď si to zakryjem je to vidieť... dakujem... a aké su cenovo tie krémy? a aj to pomáha či niečo iné? na to? dakujem
Prasknutá cievka na tvári, červený fliačik čo na to? aký krem?
ja mam taky cerveny fliacik pod okom a abola som na laseri - nepomohlo. Skusala mi to aj s elektrokauiterom, ani to nepomohlo. Najprv som zaplatila 50e za 5minut jj prace a kazdy dalsi krat co som tam bola 10e. a to som tam bola dokopy asi uz5krat astale nic. Rozmyslam ci si tam nedam vytetovat permamentny makeup, lebo sa bojim ze to cervene miestecko pod okom mi uz nezmizne.
bioderma krem AR je fajn na cervene cievky, je to vlastne anti redness
ano ale chcela by som predtým skúsiť nejaký krem.. a čo by to stalo tým laserom? je to taká ako keby bodka podliatinka.. a také cievky od tiaľ .. je to asi tak 0,5cm... dalo by sa isť len na to jedno? a čo by to tak stálo?
ahoj,ako cakas,ze vdaka kremu ti zmizne ta cievka??pochybujem..aj ja mam take dve asi pol centimentrove..ale su to tenucke cievocky,tak to az tak nevidiet,iba ak sa velmi zahladis..a planujem si to dat odstranit laserom.co tak skusit laser?robia to vacsinou v dermatokozmetickych centrach.