Caute, o tyzden mi pride priatel z basy...su to 4 roky...chcem poradit, co s nim vecer:) je to uz par rokov, tak by to malo byt nieco ,,iné,,...
alebo aspon co od neho mam ocakavat..
dikes
priatel z basy
t333 mas pravdu, neviem za co...ale pokial viem za dobre skutky sa tam nechodi
jejda, to som čo napísala, že "na väzenia" :D DO väzenia :D
súhlas s posledným príspevkom...
veď pisateľka otázky nepovedala, prečo jej priateľ bol vo väzení...
a navyše, dnes sa bežný smrteľník dostane na väzenia za bársakú hovadinu, to iba pseudocelebrity si váľajú prdele pekne na slobode aj keď by mali sedieť v chládku.
myslím si, že je veľmi obdivuhodné, že dotyčná čakala na svojho milého toľké roky, ja neviem či by som to zvládla...
a čo s tým večerom? asi by si to mala nechať naňho. niečo dobré navar, a potoms a asi veša rozprávajte... a situácia sa už nejako vyvinie...
aluske, a podobnym moralizatorom...
co ti to pomoze, ze tu niekoho odsudis?
vies aspon preco bol v base? nevies !
tak co tu rypes?
priznam sa, ze mna osobne tato tema tiez trochu zarazila, este viac ma vsak zaraza
tvoj patent na rozum, na moralku a co ja viem na co vsetko este (ked tak sledujem tie tvoje prispevky).
letnicka moc dakujem za odpoved, uz som myslela ze ani na cudzom fore si nik neodpusti zlomyselne a pesimisticke poznamky.dakujem:)ozvem sa
bude rád že je vonku. myslím si že ho poteší večera - taká domáca (to čo má rád) a on už sám navrhne čo chce robiť a kam ísť. aj keď osobne si myslím že bude z toho že je vonku paf ešte taký mesiac takže sa bude rozhliadať a aklimatizovať.
inak tie sprostosti o anále nečítaj - je to des čo len pomyslieť, dobrovoľne to tam robia naozaj len máloktorí...a tí čo musia nasilu majú traumu na celý život
a v sexe na neho netlač, je vysoko pravdepodobné že hneď na teba neskočí a budete si musieť na seba vzájomne znovu zvykať
držím palce a napíš ako to dopadlo
ved ked nanho cakal 4 roky tak sa asi miluju nie? tak sa chcela zdoverit neviem preco by jej malo zostat hanbou ze ma takeho frajera,ked neviete za co tam sedel atd
ten si za tie 4 roky musel zvyknúť hlavne na anál
no aluska nesuhlasim...praveze dnes sa tam dostanes velmi rychloo :DDDD
0vecka no ja mam na to iny nazor..ono zas nesedi tam len tak pre paradu a v sucasnosti sa uz ani do basy neda dostat za hocijaku kravinu..neviem ci by som dokazala byt s takym clovekom