ahojte, prosím Vás koľko by asi tak vyšiel tehotenský test ??? Mám problém a potrebujem pomôcť
tehotenský test
Adusik tehotensky test kupis aj za 1,50eur a su v nom dva kusy.Pridi do lekarne a pytaj si tehot.test 2v1 okolo 1,50.Ja si ho kupujem,lebo chcem babo
ahoj 123 z teba ide strach alebo nejaky komplex?
no ona mozno asi je na ZŠ a ešte nepreberali túto tému na biologii.... :D neverim ze dospely clovek sa naozaj opyta taku hovadinu.....fakt super vtipne :D
"prosim vas, ked sa priatel urobi a neumyje ruky a pohladka ma po riťke,mozem byt tehotna? " hahahaha
spermie sa musia dostat k vajicku, aby si mohla byt tehotna a kedze nemas zrele vajicko v hrdle/teda aspon to prepokladam:D/ tak tehotna po orale byt nemozes. Takisto spermie neprechadzaju ani cez pokozku.
adusik ake poradenie..toto su veci, ktore by si mala ovladat este z cias ZS, ak ich neovladas, bude asi niekde chyba..
Adusik- tak najskor zistuj a potom nebudes musiet pisat ci mozes byt tehotna s prehltnutia semena.
Zastava mi s teba rozum.
tema dna :D...ale fakt,akoze si ani na základke nejaké info na biológii nezachytila?