ahojte :-) mam jeden mensi problem .. vcera som bola u kadernicky a dala som sa ostrihat po ramena a do postupna a mam v plane si zehlit vlasy .. vcera som si kupila aj vosk na vlasy .. kuceravia sa mi iba konce ale vzdy ked si vyzehlim vydrzi mi to iba nejake dve hodinky a potom sa mi to zasa skuceravy.. nejaky navod ako si spravne zehlit vlasy aby boli dlhsi cas rovne ??:(
rovne vlasy
hm tak ja neviem či vypadávajú alebo sa lámu.. proste keď si dožehlím a dovoskujem vlasy podomnou ich je asi 20 :(.. zinok som si kúpil berem ho asi 2 týždne.. uvidím či niečo pomôže..
ja pouzivam tiez to mlieko v ruzovom rozprasovaci od loreal a mam zehlicku remington, tak mi vydzia rovne az do dalsieho umytia. trdielko, neviem ci ti zehlicka moze ovplyvnit vypadavanie vlasov, skor ich lamanie. Skus si kupit zinok, alebo predavaju aj taky komplet vitaminov na vlasy a nechty.
ja mám žehličku solac.. je zlá? .. v poslednej dobe mi vypadávajú vlasy.. myslíte že keby mám inú žehličku pomohlo by to?
kocky,nedavajte si pod zehlicku lak,to si znicite vlasy aj povrch zehlicky. treba dobru zelhicku - ja pouzivam remington,plus k tomu este kuru z L´oreal - take to mlieko,ktore chrani vlasy,a mam ich rovne,kym neumyjem
baby neblaznite, pod zehlicku sa nesmie niky davat lak na vlasy, strasne si ich ponicite. kup si nejaky pripravok na zehlenie v kadernictve, lacnejsie su wella a schwarzkopf, uplne najlacnejsia je nejaka trinity pena (neskusala som, len mi ju chcela kadernicka predat) a kvalitnu zehlicku. ani mne dlho nevydrzali vyzehlene vlasy ked som pouzivala phillips zehlicku, volakedy pred sto rokmi.
kúp si nejaký prípravok ktorý sa strieka na vlasy pred žehlením. malo by ti to vydržať dlhšie: )