Mam 21 rokov.Za posledny tyzden sa mi zvacsila hrcka v prsniku niekolko nasobne a hrozne boli.Mam ich dokopy asi uz 3.Prvu hrcku,ktora najviac boli je tam uz asi rok,bola mala nebolela a nevenovala som jej pozornost.PREBOHA mam 21 rokov zeby som mala rakovinu???Prosim napiste mi hocico...
Hrcky v prsnikoch
presne...mozno si sa mohla vyhnut operacii....
Na veku nezalezi. Na rakovinu zomieraju aj mladi ludia. Pravdepodobne je to cysta, ale mohli ti uz davno dat na to lieky a bolo by to zmizlo. Si koledujes o vyprask. :-)
to je jedno...ved na to mozes mat aj ine predispozicie...mas 21 rokov a uz si si mozno pokaslala cele zdravie
ale sak mam 21 rokov,nepijem nefajcim nedrogujem...fakt zijem zdravo lebo mi na tom zalezi,a hoci tam je uz rok,bola velmi mala len teraz sa zvacsila a boli.
ty mas rok hrcku a nebola si u lekara?tak sa potom ani fakt necuduj, ked ti diagnostikuje rakovinu ked si taka nezodpovedna
ty mas rok hrcku a nebola si u lekara?tak sa potom ani fakt necuduj, ked ti diagnostikuje rakovinu ked si taka nezodpovedna
Co si este nesla k lekarovi? Boze, ty si hlupucka. Pravdepodobne su to nezhubne cysty, ale mozu sa zvrhnut na zhubne. Okamzite chod k lekarovi.