13´´ notebooky - vas nazor?

datelinka

aha, takže ak ťa obmedzuje aj cena, tak sú aj iné médiá, omnoho výkonnejšie s trvalejším zápisom ako dvd. vykašli sa na dvd mechaniku.

datelinka

www.najnakup.sk
mám niečo podobné a mám aj dvd mechaniku.
som s ním veľmi spokojná.
mala som predtým Asus 15,4", tiež som bola spokojná, ale menila som ho práve kvôli hmotnosti, je predsa rozdiel 3 kg a 2 kg.

LenovIdeaPoD

no a samozrejme nemam bohate vacky aby som mohla vyhodil pekne lowe za to, aby maly NTB mal dobry procesor..v porovnani s velkymi NTB pri rovnakom procesore vyjde lacnejsie ten velky.

LenovIdeaPoD

pozrela som, a nenasla som, ze by 13´´ asus mal CD/DVD mechaniku...mimochodom, nezameriavam sa len na lenovo, doposial som hladala u vsetkych znaciek.

datelinka

že logika :-)) počuj, skús si vyhľadať aj iné trinástky, ako práve lennovo.
pozri si napríklad asus F6V a potom napíš niečo o kvalite procesora a o tom, či má, alebo nemá mechaniku. vďaka za pochopenie.

LenovIdeaPoD

datelinka: ked mas mensi NTB, tak tam mechanika na CD/DVD nemoze byt, nakolko jej rozmer nekoresponduje s rozmerom maleho NTB. Jednoducho tam nie je miesto. a cim mensi displej,tym mensi cely NTB :) logika

LenovIdeaPoD

cappy: nakoniec si sa ako rozhodla, resp. si teraz spokojna? Aky NTB mas konkretne? Ja potrebujem do skoly, na intrak, domov, cize bodol by lahsi, mensi (max.13,3)

cappy

ja som si tez chcela kupit najprv taky mesni notebok 13,3 max 14" ...vacsi som nechcela , lebeo ekd mi treba do skoly, ze je tazky a tak...ale v obchode ma ten prehovoril co mi ponukal notebooky, ze mensie su drahsie a nie su take vykonne...a tie vacsie su zase o dost odlahcene ako niekedy boli,...ale zalezi na co chces to vyuzivat, na ake ucely...ja k tomu este kreslim v technickych programoch tak ten chalan ma presvedcil, ze ma pravdu, ze treba mi avsi a tak mi dal vyvazene cenu vykon a znacku...a este k tomu bol taky chutny :)...a pri kupovani som zistila ze najlacnejsie to ma datart :)