pocula som, ze sa neoplatia, lebo maju slabe procesory a nemaju mechaniku. Chcela som si kupit Lenovo IdeaPod U 350 -teraz vaham. Poradte.
13´´ notebooky - vas nazor?
aha, takže ak ťa obmedzuje aj cena, tak sú aj iné médiá, omnoho výkonnejšie s trvalejším zápisom ako dvd. vykašli sa na dvd mechaniku.
www.najnakup.sk
mám niečo podobné a mám aj dvd mechaniku.
som s ním veľmi spokojná.
mala som predtým Asus 15,4", tiež som bola spokojná, ale menila som ho práve kvôli hmotnosti, je predsa rozdiel 3 kg a 2 kg.
no a samozrejme nemam bohate vacky aby som mohla vyhodil pekne lowe za to, aby maly NTB mal dobry procesor..v porovnani s velkymi NTB pri rovnakom procesore vyjde lacnejsie ten velky.
pozrela som, a nenasla som, ze by 13´´ asus mal CD/DVD mechaniku...mimochodom, nezameriavam sa len na lenovo, doposial som hladala u vsetkych znaciek.
že logika :-)) počuj, skús si vyhľadať aj iné trinástky, ako práve lennovo.
pozri si napríklad asus F6V a potom napíš niečo o kvalite procesora a o tom, či má, alebo nemá mechaniku. vďaka za pochopenie.
datelinka: ked mas mensi NTB, tak tam mechanika na CD/DVD nemoze byt, nakolko jej rozmer nekoresponduje s rozmerom maleho NTB. Jednoducho tam nie je miesto. a cim mensi displej,tym mensi cely NTB :) logika
cappy: nakoniec si sa ako rozhodla, resp. si teraz spokojna? Aky NTB mas konkretne? Ja potrebujem do skoly, na intrak, domov, cize bodol by lahsi, mensi (max.13,3)
ako súvisí veľkosť displeja s výkonom počítača? kde si vzala, že 13" NB nemajú mechaniku?
ja som si tez chcela kupit najprv taky mesni notebok 13,3 max 14" ...vacsi som nechcela , lebeo ekd mi treba do skoly, ze je tazky a tak...ale v obchode ma ten prehovoril co mi ponukal notebooky, ze mensie su drahsie a nie su take vykonne...a tie vacsie su zase o dost odlahcene ako niekedy boli,...ale zalezi na co chces to vyuzivat, na ake ucely...ja k tomu este kreslim v technickych programoch tak ten chalan ma presvedcil, ze ma pravdu, ze treba mi avsi a tak mi dal vyvazene cenu vykon a znacku...a este k tomu bol taky chutny :)...a pri kupovani som zistila ze najlacnejsie to ma datart :)