:)
Čo darujete svojim partnerom na valentina?
tiez to akosi neprezivam, ale kedze bude nedela ako kazdy vikend ta sa zbalime do Tatier na lyzovacku
mal dostat hodinky Diesel, ale rozisli sme sa, nedostane nic! :DD
Pre janka, ja viem, kto to bol, to bolo myslene ironicky. Ja vzdy v tomto obdobi dostanem melancholicko-ironicku naladu, ked vidim tie pariky a ja zas sama.
mili valentin je jeden knaz ktory sobasil pary potajomky lebo sa to nemohla myslim ze bol z talianska vraj ho nasli ako sobysi a zabili ho a od vtedy sa tento sviatok oslavuje...a co dostanem neviem ale urcite to budu kvety ako minuly rok a kazdy predtym...ale co mu dam ja neviem stoho mam dilemu kazdy rok
na to aby som darovala svojmu nieco,nepotrebujem valentina......
no,mi mame ako naschval aj vyrocie vtedy... tak sa aspon nemusime hrat na Valentina.... :) inak mi to pride silene, trapne, pomaly tak beriem aj Silvester.... :) silene veci neznasam
Novy paplon alebo vankus :-) Ja mam svoje, ale kedze byvame v prenajatom byte, on vyuziva privatne a budeme mat aspon rovnake. :-)
lyzovacku... :)
romantický wellnes víkend v nízkych tatrách :) síce to uz bude 3ti od noveho roka, ale prečo to nevyuzit a nespravit si nie len obyčajný víkend pekným, ale aj ten valentínsky :)
asi rybicku do akvaria