Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biolampa

bambulos

ja sa tiez pridavam k biolampe od zepteru mam ju uz velmi dlho a som velmi spokojna, mam aj svetelnu terapiu, take filtre farebne su k tomu, velmi mi pomohla aj pri detom, ked boli chore, mam k nej aj stojan, ktory som najviac vyuzila ked deti spali, nastavila som lampu k posteli a pocas spanku som pekne svietila, cize odporucam :-)

Martina001

Dakujem vam velmi pekne baby, teraz uz nevaham! :) Otazka uz je len, ci si mam kupit tu od Zepteru, alebo od Biostimul, o tom si skusim este nieco zistit, ale myslim, ze to bude asi viac menej to iste

letnička

ja som mala požičanú tú od Zeppter nasvecovala som si "spalenu" kožu na hrudníku od bezpečnostného pásu po havárii. mokvalo to a hnisalo ale po nasvietení sa to akoby cele odulo vytvorila sa hnusná chrasta a ke´d to opadlo, koža je krásna a nemám jazvu. odporúčam

catherin4

Cauko, no my mame tu od Biostimul, je to najnovsi typ, este lepsi jak Zepter :) A je fakt skvela! Da sa pouzit na vsetko mozne. Naposledy som sa porezala a nakolko som vtedy pracovala v Anglicku ako chyzna, denne som robila s chemikaliami, hoci som pouzivala rukavice, ruky som mala uplne vysusene a ta rana nie a nie sa zahojit. Dokonca mi to zacalo hnisat a ranu som mala aspon tyzden otvorenu. Hovorim si, to zas bude skareda jazva. Ale svietila som si to kazdy den, rana sa nakoniec zahojila. A teraz? Uz ani neviem ktory prst to bol! Je to vazne zazrak! Keby som to mala aj pred rokmi, nemusela som mat inu jazvu, kde rana ani nebola tak skareda, ani otvorena, ani nehnisala, napriek tomu ta jazva tam je dost viditelna.

oh.my.gosh

my mame tiez tu od zepteru uz cez 10 rokov, moja mama ju miluje :) je to vazne vyborna vec, presne ako pise sel, vyborna na hrdlo, hojenie ran, akne, ja ju pouzivam na brucho ked mam menstruacne krce a atd.... urcite sa oplati. ale kup si kvalitnu, odporucam ti ten zepter, moja sestra si kupila nejaku inej znacky, lacnejsiu a nie je to to iste.

sel

Máme ju doma asi 10r.Spokojnosť na 100% hlavne na kožu,hrdlo,prechladnutie,akné a na popálenu pokožku je to asi najlepšie.Len nezabudnúť nasvecované miesto odmastiť.