Zmestí sa do mňa ?

Príspevok v téme: Zmestí sa do mňa ?
Majushkkkaaa

AHojte.. prosím potrebujem pomocť .. zmestia sa do mńa síce dva prsty , aj tri ale to už trošku pobolieva..moj partner by už chcel sex ale ja sa bojím že keď k tomu príde že sa do mňa nezmestí .. mám síce 17 rokov ale bradavky mám tiež dosť malé :( prosím poraďte mi.. keď ya som už aj psychycky prpravená na sex ale.. bojím sa že sa do mňa nezmestí .. tie bradavky mi ani taký problém nerobia.. ďakujem wopred

cicuska29

neboj sa ja si myslím že by si sa mala trochu viac uvolniť. keď sa budeš báť budeš stiahnutá a bude to bolieť.musíš sa uvolniť úplne naplno a vtedy sa tam zmestí neboj ja som sa tiež bála. v pohodke len sa uvolni a užívaj si heh

lesna žienka

inak nerozumiem, prečo riešite jej vek.. to, že má 17 a sama hovorí, že je psychicky pripravená, je predsa super. ja som to tiež prvy krat robila v 17tke a vobec sa nesťažujem.. ked to tak citi, nech ide do toho

lesna žienka

tvoje starosti su uplne neopodstatnene. na začiatku,ked do teba vchadza, to možno trošku boli, aj ked nie vždy,ale potom ked vojde dnu a zacitiš tu slasť, tak zabudneš na bolesť, uvidiš:)

lluullu

a ty si kedy zacal? a to su muzi psychicky pozadu o par rokov.
tak ked sa na to citi, nejake reci na fore ju neodradia a myslim, ze lepsie s priatelom, ako potom niekde narychlo a bez lasky.

lluullu

denz, sama napisala ze je psychicky pripravena a telo 17rocnej zeny je pripravene tiez. O akych nenavratnych nasledkoch rozpravas? Ak sa na to citi, tak nie je problem. Akinom ti dobre napisal/a, telo je na milovanie prisposobene, tak sa nemusis bat, zeby sa "tam" nedostal. A pouzite ochranu:)

Denz

akinom007- skus mi vysvetlit kto sa tu comu smeje!!!
Akurat tak tebe je jedno,ze je mlade dievca a nasledky mozu byt nenavratne!!!
Mudrlant!

akinom007

jasne ze sa zmesti nedaj sa tu spochybnovat blbostami a posmesnymi odpovedami. posva sa pri vzruseni zvacsi-roztiahne a dostatocne zvlhne tak ze sa partner do teba"zmesti" na 100%