Ahojte mam takyto problem strasne cierne bodky na nose,cervene vyrazky na cele a pri nosi kusok,a potoom cervene miesta na brade,niekedy mam plet lepsiu inokedy horsiu:(,snazim sa ju cistit rano aj vecer,gelom a potom pouzijem zmatnujuci krem,vo februari idem ku koznej,tak som zvedava,lenze tie jej masticky zas pomozu tak na 50%,potrebujem sa toho zbavit uplne:(nechcem si stale davat make-up alebo aknekolor,pretoze sa tym nici podla mna plet a v starsom veku bude vyzerat hrozne:(,neviete o nejakom zakroku,alebo nieco co to odstani??nech uz vysolim akekolvek peniaze ale tohto komplexu by som sa raz a navzdy zabila,fakt dakujeem,ak mi poradite:)
Problemy s pletou, mastna, vyrazky, pory, cierne bodky
jednoznacne bioderma sebium - cistiaci gel na tvar a krem na tvar AI. Plet sa mi vyrazne zlepsila, treba vsak aj prisposobit jedalnicek, dbat na dostatocny prisun potrebnych latok a pitny rezim.
sem tam si priprav masku z kvasnic, ktore mate urcite doma v chladnicke (rozmackaj kvasnice s troskou medu, nanes na tvar a ked to zaschne, oplachni vodou a nechaj tvar aspon hodinu tak, potom nakremuj ako zvycajne - najlepsie tou biodermou). no a aby som nezabudla, vyborne na plet je naparovanie, pory sa dobre precistia a plet je krajsia a jasnejsia.
ja som zacala pouzivat na cierne bodky a taku akokeby krupicku natvar, ciernu mast ichtoxyl aj ichtamol..ichtamol sa mi zda byt lepsi na tie cierne bodky, a to som sa nikdy nevedela zbavit ich...
100% prírodné bahno z mŕtveho mora každý večer ako pleť. masku. Kľudne nechať aj dlhšie ako je predpísané. Pekne vysuší. A krém skinoren.
vyskusaj biodermu sebium redukuje mnozstvo mazu take sa nebudes tak lesknut a aj zabranu tvore bolavych vyrazok a zabranuje oxidacii mazu takze by si nemala mat tolko ciernych bodiek
ja pouzivam vichy normaderm uz asi rok a akne, uhry, mastnu, cervenu plet mam stale. nehovorim ze to nieje lepsie ako predtym ale ziadny zazrak
Ahoj Vanessa,
Ja som mala ten istý problém a teraz mám už veľmi peknú a čistú pleť.
Používaj najmenej 3 mesiace kozmetiku Vichy Normaderm (majú aj dobre zmatňujúci make-up) denne. Kúp si gél, pleť.vodu a zmatňujúci krém. Všetko Normaderm. Uvidíš, fakt Ti to ozdraví pleť. Ja to používam naďalej. Hoci je to drahšie, oplatí sa..
Veľa šťastia.
A hlavne, nevytláčať vyrážky!!!