ak sme to robili vcera a nedal semeno do mna,a dala som si spravit na internete vypocet plodnych dni,a nemala som ich v den styku. Proste sme to robili pocas mojich neplodnych dni,a semeno nedal do mna,ale strasne sa bojim ze budem tehotna,pretoze som pocula ze pocas styku chalan vylucuje tzv.akt lasky ktory tiez obsahuje spermie.PROSIM pomozte mi,som zufala bojim sa ze budem v tom.prosim poradte
Mozem byt tehotna...?
Inkognito dakujem dufam ze nebudem..
inak s vami zenami je to hrozne...kazdu chvilku...som tehotna...mozem byt tehotna....bojim sa ze som tehotna....co ak som tehotna.... :DDD....ved to davajte do jednej temy....
sorry -eur-
mishell preco je takych ako ty tak vela?to fakt neviete co je to ochrana????ked nechces mat deti tak pouzivaj ochranu..alebo je podla teba lepsi potrat za 300 euf a s nim aj moznost, ze uz nikdy deti mat nebudes???hlava neni len na sponky a na gumicky ale aj na rozmyslanie, takze ju zapoj pred tym, ako nieco urobis
nebudes neboj sa
pohladaj si tu starsie temy
napr. www.zdravie.sk
a nabuduce s rozumom
bojim sa kvoli tomu,ze pocas styku chalan tiez vylucuje ten akt lasky a tiez obsahuje spermie,kvoli tomu sa bojim
meggy10 vazne dakujem za podporu.. ja budem dufat,ze sa nic nestane a ze nebudem,lebo ak budem,tak sa to skonci zle ach boze
mishell ver tomu ze niesi nabuduce si dajte kondom, alebo sa daj na antiku. z mojich skusenosti ti mozem povedat ze otehotnela som iba cez plodne dni cez neplodne za tri mesiace nic, takze urcite sa neboj lebo to bude este horsie.
meggy10-dakujem,ono to bolo len vcera takze neviem este nic,ale bojim sa ze budem,dala som si aj pocitat plodne dni a nemala som ich,ked sa to stalo.takze sme to robili pocas neplodnych a nedal ani nic domna,ale predsa sa bojim..
mishel urcite niesi tehotna ale moze sa stat ze zena otehotnie z kvapocok lasky ale 1:100 preboha my sme to stale tak robili a nic az kym sa nespravil do mna a vela praov tak funguje.