Dobrý deň,bola som u svojej kožnej na čistenie pleti a len tak medzi rečou sa ma opýtala aký make up používam.Vraj všetky makeupy z drogérie upchávajú póry,neupchávajú len tie z lekárne (VICHY,LA ROCHE POSAY,AVENE..)Teraz mám dilemu,či je to vážne tak alebo je to len reklamný ťah.Výrobky tých firiem som používala (ale nie makeupy) a bola som celkom spokojná.Keďže chodím na čistenie,tak póry by som si nerada znova zanášala.Vie niekto,ako to vlastne je s tými makeupmi??
Makeup z drogérie a makeup z lekárne
ináč,pekné svinstvo,keď niekto niečo núka len preto,lebo niečo z toho má a vôbec si nie je istý,či je to tak,ako vraví.Ja by som nemala na to žalúdok.
skus nejaku podkladovu bazu, mozno to pomoze
a ten unifiance (la roche posay) nikto z vás nemal alebo aspoň ste nepočuli na neho nejaké reakcie?a čo nejaký od avéne?mňa vlastne len zaujíma ta jediná vec,či upcháva póry alebo nie..lebo ak upcháva tak potom sú všetky tie makeupy pre mňa na jedno kopyto..a fakt si môžem vybrať nejaký za 200sk.alebo možno by bolo dobré nájsť nejaký prípravok,čo najprv tie póry stiahne (pred nanášaním makeupu) a následne naniesť make up.
Ja tiež používam už pár rokov loreal true match a som s ním veľmi spokojná. Ľahko sa rozotiera a dobre kryje. Predtým som skúšala rôzne make-upy, ale tento mi vyhovuje najviac. Make-upy z lekárne sú raz tak drahé a žiadna sláva to nie je. Vichy dermablend je hustý, nedá sa dobre rozotrieť. La roche toleriane je asi iba na "bezchybnú pleť", lebo nič neprekryje a je ho na pleti strašne vidieť.
A odporúčaniam lekárov a kozmetičiek, akú značku máš používať, by som neverila, každý doporučuje len toho, od koho niečo má.
aky je?co ja viem ja mam taky pocit ze mne trochu vysusuje plet kedze mam zmiesanu tak je to len dobre...podla mna neposobi tak strasne ako maska a mne osobne az tak neupchava pory...
ten astor som chcela aj ja ale ked maju len 4 odtiene a ani jeden sa mi moc nelubil a manhattan ja osobne vobec nemam rada-vobec nic od nich
aluska ja som ten true match este nemala a aky je na aku plet? ja som mala vzorku z asto 24h aj ten sa mi pozdaval vcera som rozmyslala medzi tym a dermacolom ale aj menheten sa mi pozdaval ten vyskusam nabuduce dost mi pripadal taky zmatnujuci na ruke.
meggy ja true match ..zatial sa mi len ten osvedcil
ja si myslím, že to, že je niečo z lekárne ešte nezaručuje, že je to aj dobré...
aluska ja by som povedala ze ten make-up je na mastnu, alebo zmiesanu plet, perfektne kryje a vyzera prirodzene, a ty aky pouzivas? este sa mi nestalo zeby som sa vyhadzala po make upu ja som voci vsetkemu odolna:DDDD
meggy10 a on je na co???ako na aku plet a aky efekt slubuje?som ho tam tiez videla ale bojim sa si kupit iny make-up