kozmetička na mna tlačí túto kozmetiku, že je to super a tak,len som počula samé zlé ohlasy ohladom toho. tak neviem.
Herbalife krémy
hedviga: ze v čom mi klamala? no predsa tvrdila ze je kozmetička. keby mi hned povedala ze o čo ide, ani by som sa neunúvala a určite by som jej za to nevysolila ani cent!!!!
Ten nazov modlitba.sk si nevsimajte :) Dolezity je obsah.
Pre vsetkych ktori naleteli a uverili dristom ludi ktori to propaguju a pre tych co sa tomu naleteniu chcu vyhnut:
www.modlitba.sk
Tu to mate presne opisane ako to chodi.
Herbalife je pyramida. Tlacia na vas lebo potrebuju z nieecoho zarabat. NEODPORUCAM!
Je to len o peniazoch a nahanani ludi. Hlavne nic nepodpisujte ani nedavajte kontakty na svojich znamych. Uz sa mi to stalo a bolo to Herbalife. Chovaju sa k vam milo a potom vam podstrcia papier na podpis a ked nepodpisete tak aspon produkty vam chcu nanutit.
Ahoj mimus221.Vieš koľko tisíc ľudí používa Herbalife?Na všetko su zlé aj dobré ohlasy.Len ty sama si to musíš vyskúšať a overiť si či ti to pomáha.
Ahoj amina29-Nieje to kozmetický salon ale študio krásy a zdravia-nie su tam kozmetičky ale poradkine a to je rozdiel.Nevyhádzala si sa z kozmetiky ale tá kozmetika ti len pomohla vytiahnuť toxíny-asi si tú poradkinu vôbec nepočuvala čo ti vysvetlovala.Tak mi prosím napíš čo ti klamala?
alexa29- amina29
zhoda nahod s tou IP??
tak k teme........je ako kazda.
tak toto sa stalo aj mne, a najhorsie na tom je ze kamoška sa mi zasmiala, ze to má byt zadarmo a dokonca nejaké 4 sedenia
Počuvajte čo sa stalo mne. Moja kamoška dala moje t.č. "kozmetičke", ktorá mi začala vyvolávat, nech idem na ošetrenie pleti , ze mám 80%zľavu, tak som išla. A bola som velmi nemilo prekvapená, že tá slečna nebola žiadna kozmetička, ale obyčajná blbá propagandistka tejto kozmetiky, čo ma nesmierne rozčulilo. Capla mi na tvár nejakú masku, z ktorej som sa aj vyhádzala, a nadrzo si este vypytala odo mna 10€. Tomuto hovorím totálne svinstvo, klamat a nahovárat ludí. A to všetko nestači po tom všetkom si stále vyvoláva nech si zakúpim ich kozmetiku aj ked som jej dala jasne najavo ze nemám zaujem, hovorí sa tomu obtazovanie. Takze odkazujem vsetkým pracov. Herbalifu, ze sú ploštice!!!!
dobry vecer tak ja pracujem s tou kozmetikou..a klienti si velmy spokojny..moc si ju vychvaluju ..a su naozaj vdacny za to ze konecne nieco co im pomaha..takze fakt mozem povedat ze pomaha..