Chcela by som poprosiť,kto má skúseností s pomocným prípravkom pri chudnutí a má to aj overené.Nečakám,že to bude chudnúť za mňa,ale niečo čo mi pomože pri cvičení a pravidelnom stravovaní by nebolo zlé.
Ďakujem.:-)
Overený pomocný prípravok pri chudnutí
mudruj dalej:)
vela stastia:)
...ha ha ...
....pozrela som si tvoje chytré rady a to mi stačí...zrejme sa nudíš ked všetkým radíš,alebo si skrytý talent...:-))
..čakáš len na tému a už radíš,odborník na slovo vzatí...
meggy- :)
si feministka??:)))
Dík,to aj tie rady boli také chytré ako od chlapa.....
Meggy ..DEnz je chlap....
Milá Denz
Žiadny prípravok na chudnutie neexistuje,to ja viem,ale tiež mám aj veľa článkov prečítaných od odborníkov na zdravú výživu a oni ako pomocnú barličku tieto prípravky odporúčajú.Myslím,že taký gastroenterológ vie o čom hovorím.Tak ako pre lepšie spaľovanie pri cvičení sa používa L-Carnitin a pod..,sú aj k redukčnej strave tieto doplnky.Ja nemám 14 aby som si myslela,že to bude za mňa chudnúť,to by neboli obézny ľudia.Preto mam záujem o radu od tých čo už majú niečo vyskúšané a pomáha to.Ja sa dokážem dostať do formy aj bez toho, cvičením a pravidelnou stravou,ale pomoc bodne.:-))
Milá Megy
Overený pomocný prípravok pri chudnuti neexistuje.
Ak by niečo také bolo.......nebolo by množstvo diet ,,zaručene účinných"
Treba to riešiť v prvom rade s odborníkom po vyšetrení pôvodu problému.
Milá Denz.
Ak si pozorne čítala,tak som poprosila o pomocný prípravok a nie,,chytrú"radu.To odhodlanie tam už dávno je.ďakujem.
pevna vola a odhodlanie ...