Ahoj, chcem sa spýtať či sa vám páčia chlapi s chlpatým bruškom viete tam okolo pupku .. a ešte či sa vám páči aj chlpatá hruď.. nemyslím nejak extra zarastená ... alebo sa vám páčia skôr hladké brušká? :)
Páčia sa vám chlapi s ...
ahoj denz.....
lola474-len aby si o par rokov nezatuzila po chlapcekoch :D
ja som si nieekdy myslela ze sa mi nepacia chlapi, ktori maju chlaptu hrud..ale ekd prisiel prvy poriadny priatel, tak mi to vobec nevadilo...aj sa mi to zaapcilo...aspon vidiet ze je to chlap :D a nie nejaky chlapcek :)
a ked sa ti akoze nepaci tak sa s nim rozides? to ako keby sa malo pacit priatelovi, ci mas celulitidu... Dost povrchna otazka podla mna. Ale nakoniec v dnesnej dobe je mozne si to uz oholit, aj dole, aj pod pazuchu, aj nohy... Problem, ktory sa vyriesit da.
mne sa chlpati chlapi nepacia vobec:)) podla mna je to uplne antisexi:)) cize sto ludi, sto chuti:)
áno
áno
:) keby tam nemám ani 1 chlp asi by som si tam hodil nejaké tetovanie.. ornament.. to je sexi si myslím :) myslím tam dole niekde
cize vyhodu maju chlpati chlapi .......mozu sa oholit.
Ale co taki chlapi.....co im nerastie ani jeden bajuz:)
celkom s ami paci ochlpenie moj priatel ma chlpatu hrud a je to sexi :-)aspon podla mna no....moj nazor....