Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prerezana slacha na malicku

Príspevok v téme: Prerezana slacha na malicku
ernestko

Ahojte...

Chcem sa spytat, ako dlho sa hoji slacha?
Bol som na lyzovacke na donovaloch a hned prvy den som sa nechtiac porezal na dvoch prstoch.. Sanitka ma brala do nemocnice a tam mi zistili ze som si na malicku prerezal slachu, rozrezali mi tam cely malicek a slachu mi zosili. Robili mi to v BB, som z BA. Chirurg v BB mi povedal, ze budem mat dlahu 3tyzdne. a ze o 2dni mam ist na prevez k svojmu chirurgovi. Ten ma vsak pri preveze zarazil, ked mi povedal ze o tyzden mam prist a da mi sadru na 6tyzdnov. Nakoniec ze len na 5. A ked som prisiel o tyzden tak nakoniec mi povedal ze mam prist 4.2 a sadra pojde dole, tj zo 6tich tyzdnov urobil 3 +2tyzdne co som mal dlahu. Ale kazdy mi hovori ze slacha sa hoji velmi dlho. Myslite si ze 2tyzdne v dlahe + 3tyzdne v sadre bude stacit na zrastenie zositej slachy? A este sa chcem spytat, ake je percento ze budem moct s tym prstom normalne hybat? Bojim sa ze mi to tam v BB sfusovali, akonahle zistili ze som z BA spravali sa ku mne ako k poslednemu psovi... Dakujem za kazdu radu.

Denz

no......budes chodit na rehabko a tam ti to daju do poriadku:)
bude to bolestive,ale ucinne.
cca 2 tyzdne a potom uz budes vediet s nim aj pohybovat.

ernestko

Nepochipil si ma stale. Praveze najprv povedal ze slacha sa dlho hoji, ze mi da sadru na 6tydnov, lekar v BB povedal ze dlaha na 3tyzdne, a nakoniec mi dal moj chirurug sadru len na 3tyzdne. Zachvilu mi ju da dole a ja sa bojim ze to bude este malo.. Ked najprv povedal 6 a potom len 3 tyzdne. A slachu mam prerezanu a ver ze marodovat nechcem, ale zaroven chcem mat v poriadku prst

Denz

ernestko- pockaj.....ty to chces vlastne preco vediet???:)
chces dlho marodovat a tak si chces prerezat tu slachu??:)))
preco sa to vlastne neopytas lekara???:)))
som ti pisal,ze to zalezi od toho ako budes cvicit :)

Denz

necitam to cele,ale len uvodny nadpis.
Mal by ti lekar povedat kedy to mozes a musis zacat namahat a trva to par tyzdnov kym sa to uplne dostane do povodneho stavu....cim viac cvicis....tym skor.