Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zblaznim sa z toho ucenia.....

Príspevok v téme: zblaznim sa z toho ucenia.....
luciferka

Ako natesnat do hlavy este vyse 300 stran za tri dni? v pondelok mam statnicu, ucim sa uz vyse tyzdna, a zatial som si presla len takmer polovicu, nikdy som nemala problem s ucenim, 250 stranovu knihu na skusku som vedela na A za jendnu noc, a teraz nic, vobec mi nezapina........uz nevioem co mam s tym robit..., nestiham to ani keby neviem co spravim

luciferka

barbinka , len tak okrajovo, poznam sukromne vysoke skoly z rozpravania mojich blizskych co tam studuju, ale ver ze sa da vyletiet aj zo sukromnej....., bratrancovi dokonca nedali maturitu, a to si ju v podstate zaplatil., takze nie je sukromna skola ako sukromna skola.....

luciferka

leviccca a to si nezazila este pani doc. ktora ucila biologiu este pred dvoma rokmi......., z mojho odboru sme presli 2 z 50 ludi.......ostatni opakovali a mali jedine stastie ze uz neuci......,

barbinka

happi: to som nepovedala, ale je samozrejmé, že keď si platíš školu, tak ti skúšku dajú. Určite sa tam nevyhadzuje, veď by prichádzali o peniažky. Čiže keď máš peniaze = máš titul. A netvár sa, že to tak nie je.

1. určite existuje aj nesúkromná škola s takým istým zameraním
2. študovať sa dá externe aj na nesúkromnej škole
3. aj na nesúkromných školách nemusíš chodiť na prednášky
4. mala by si aj materiály, stačí sa popýtať spolužiakov.

nič moc argumenty

happi:-)

a samozrejme, vela ludi studuje len pre titul, ale to je aj na inych skolach, takze hadzat vsetkych ludi a skoly do jedneho vreca sa mi nezda spravne.
Eticky kodex SP ste sa zrejme neucili

barbinka

levicaaaa: ale ja som nepovedala, že bola ťažká. jasné, že nebola, ale ja som videla proste aká je u nich.

levicaaaaa

ja som zatiaľ prvý ročník a odbor LC...
no biológia, to bol zabijak teraz... som na dvakrát robila, ale našťastie urobila...

luciferka

no toto sa teda zvrtlo, je strasne zaujimave ako si clovek dokaze vybrat z textu to co chce, a riesit nieco o co ho ani nikto neziadal.....ja som nechcela aby ste sa zamerali na to kolko sa dokazem naucit, ale na to, aby ste mi poradili ako zvladnut to co potrebujem,....kazdy ma skolu podla svojich moznosti...., niekto je na sukromnej, ja co poznam viem ako to tam chodi, tak pomlcim radsej...., niekto na statnej, niekto toho ma viac iny menej...., mam kamarata na medine v brne a zvlada to lavou zadnou, mozno sa neuci casovo ani tolko kolko sa uci clovek na povedzme soc. vedacha a pritom toho ma ovela viac a ovela tzsie veci...., je to tak strasne individualne, a teraz sa tu bude kazdy ohanat tym, ze to nie je mozne, lebo on to nedokaze....kazdy sme jedinecny a dobry v niecom inom......, tak sa prestante hadat, ako sa maze tema?, lebo sa tu ludia len pourazaju a to som nechcela

barbinka

levicaaa: učiteľstvo pre prvý stupeň, no áno, viem, že sa nehovorí vždy v najlepšom, ale nás bolo na začiatku a skončili sme 10ti. Hlavne v prvom ročníku poodpadávali. Dokonca jedna nezvládla hru na klavír, ďalej sa u nás vyhadzovalo na biológii a na slovenčine a matike (hlavne na logike). ja som skončila školu v máji 2007. a ty máš aký odbor a ktorý si ročník?

happi:-)

podla mna je prvy rocnik, ci prvy semester prave o zakladoch. Na nich sa predsa stavaju dalsie predmety, dalsie ucivo.
Barbinka, ty si myslis, ze tym, ze zaplatim za skolu, zaplatim aj za skusku? Na skolu som sla preto, ze:
1. ako jedina ma oslovila, tym co je jej poslanim, cim sa zaobera a jej pristupom
2. studujem externe, pretoze som musela ist po strednej pracovat
3. prednasky nie su povinne
4. v rocniku predo mnou mam kamaratku, kt mi tuto skolu odporucila, poskytne aj materialy, takze na prednaskach sa neupisem k smrti
To je par dovodov.