Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Make-up na pehy

oh.my.gosh

lucinka a to dojde original? nejaka nizka cena podla mna. ja mam tiez rada tento make up, ale tiez som pocula od kozmeticky ze max factory dost nicia plet, rozmyslam teda nad la roche na mastnu plet, lebo z vichy, co je tiez moj oblubeny super kryci, sa lesknem, ale z maxfactoru nie. ale kym si zas najdem spravny odtien to bude zas proces... :)

Lucinka33

Baby, Miracle Touch mozte zohnat na mimibazare za 10 eur plus 1 euro postovne. A za rovnaku cenu aj spiralu False Lash Effect. Dajte si to tam do vyhladavania :) Ja uz skoro vsetko kupujem len cez net :)

Mirka023

No ja ho kupujem vo FAnnku, lebo tam mam 10 % zlavu, no a maju ho aj v DM. Kryje najlepšie z makeupov čo som mala. Mne sadol velmi dobre. Stoji 15 eur, čo je sice dosť... no ale je to kvalitka. A aku maš pleť? máš aj problematicku, či peknú? Ja som mala kedysi problem s pleťou, tak tento make up ma zachraňoval, teraz som uplne v pohode, ale už by som nemenila za iný.
No a z odtieňov si myslim vyberieš... ja som blondina, mam svetlejšiu pleť, sice nie až biela stena, ale taka klasika a použivam odtieň warm almond - 45

aluska

a kryje dobre??a este som sa chcela spytat na cenu a ze ci maju vela odtienov a dobrych..lebo pravdupovediac nikdy som si tento make-up nevsimla v drogerke ale vidim ze ho tu dost vela ludi chvali

Mirka023

No netreba ho vela... Ked sa malujem každy deň, tak vydrži asi 3 mesiace. A tiež je dobry Pan Stick ako korektor. Ten vydrži velmi dlho.

aluska

Mirka023 mozno som sa ta uz niekedy pytala, nepamatam si, ale ao dlho ti vydrzi tento make-up?asi ho ani netreba davat vela, ze?