ahojte neviete ci je aj nejaky caj podporujuci plodnost??? ak hej piste prosim :) dakujem
caj na plodnost
Počula som,že osvedčene pomáha čaj z imela bieleho.Tiež su dobré kvapky Valoflur,mne pomohli.Po potrate prvého dieťaťa som mala problem znovu otehotnieť.Vybrala som asi 2.fľaštičky kvapiek Valoflur a pomohlo to.Tiež pomáha čaj z alchemilky lekárskej.Vraj alchemilka je všeliek na všetky ženské problémy.
tiens nie stojo 700 aj viac a nic z toho a to som roky pila blbost za 3 roky som neotehotnela skor zabral na zaludok travilo mi a zrala som ako besna nie ten nie skor tie bylinky a alchemilka
na plodnost je dobra MACA z peru green-collection.eu
z tines čaj na prečistenie organizmu antilipidový pije sa 20 nálevových sáčkov na 1 liter a 20 na 1/2 litra najprv sa vyádzeš ale to znamená že sa cistí organizmus hnisavé vyrážky na tvári bolesti klbov svalov,a ja som mala problémy s vaječníkmi jeden víkend som ležala ako kus dreva je tomu 6 rokov čo som ho pila 1x prestala som mať bolesti v podbrušku 2008 som ho pila znova a min rok sa mi narodila malá tak isto kamoška vypila a o 2 mesiace otehotnela suseda mala hnusne raplavý chrbát vypila a nemá ani jednu vyrážku ...
dakujem za recepr budem zhaanat bilinky o sto sesto :)
dobrý čaj je aj s obsahom kvetu aloe vera plus 9 ďalších byliniek, tzv. starojogínsky čaj.
možno blbá otázka :D,ale tie bylinky samostatne kúpim,alebo mi to dajú v lekárni alebo? som trochu brzda teraz :) ale dakujem za pochopenie
Pri surfovaní po internete som našla odkaz na čaj plodnosti pre mamičky, ktorým sa nedarí otehotnieť. Mal dobré referencie, takže vám ho ponúkam. Dúfam, že vám pomôže.
100 g vňate ľubovníka bodkovaného
100 g listu žihľavy
100 g vňate alchemilky
50 g kvetov hluchavky
30 g kvetov nechtíka lekárskeho
20 g rebríček obyčajný
Všetko sa zamieša a pije sa prvý deň po skončení menštruácie.. 3x denne sa sparí pol lyžice 1/4l vody a nechá sa 15 min. vylúhovať.
POZOR: nepiť počas menštruácie. Po využívaní dávky necháme 14 dní kľud pre organizmus a potom sa ešte 2x opakuje.
jaaaj ludia vy neviete hladat na nete?
ved hodim do googla caj na plodnost a je to :)