Balea šampóny

adusha

ja mam ten kondicioner marhula+mlieko a som spokojna :) vlasy su po nom hladke leskle a hlavne v nom nie su silikony :)

lioness_01

ahojte... rozmýšľala som nad kúpou Balea šampóny - marhuľa+ mlieko... je tu niekto kto má s tým skúsenosti? tiež by som chcela skúsiť to bezoplachové mlieko na vlasy z tejto rady... poradí niekto ?

lenkaaaaaaaa

ja som si kupila sampon balea s koksovym mliekom na farbene vlasy. a je super :) mam po nom hladke jemne vlasy a nepotrebujem ani pouzivat tolko kondicioneru ako predtym. len mi z neho trochu rychlejsie mastia vlasy

papaja

ja pouzivam ten na hnede vlasy a je super,taktiez ten ribezlovy balzam je naj aky som kedy mala,dnes akurat skusam tu kuru na poskodene vlasy co maju v takych strieb.sackoch

jahoda4

Ja pouzivam balzam tusim ribezlovy to je taky fialovy aj kokosovy aj marhulovy a som s nimi spokojna,navyse su aj lacne,ale dobre s mai osvedcili aj ich kury na vlasy,bud tie dvojminutove alebo tie v sackoch takych su vyborne.A mala som ten locken balzamna kucerave vlasy a bol celkom fajn,aj ked nejaky prevratny rozdiel tam nebol,len ho treba akokeby napenit na vlasoch,nie len tak dat... :o)