Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kŕče v bruchu, hnačka po každom prehltnutom jedle

Príspevok v téme: Kŕče v bruchu, hnačka po každom prehltnutom jedle
bolesti

ahojte.už vyše týždňa mi začali silné bolesti v bruchu, len čo zjem minimum hociktorej potraviny,okamžite dostanem kŕč a musím utekať na záchod..mám silnú hnačku,viem je to nepríjemné to písať takto,ale v nej sú časti jedla.pritom jem malé porcie a viac krat denne.pijem pravidelne..
kto vie čo by to bolo?

house

Príčinou neinfekčnej hnačky može byt tzv, syndrom draždivého čreva, zo stresov, ale aj po nahlom vysadeni liekov ako napr. diazepam a podobne.Lieky na ukludnenie vysadzujte postupne pod dozorom lekara.Ak po skludneni hnacky neustupia je potrebne vysetrenie kolonoskopicke vysetrenie hrubeho creva a vylucit karcinom.
Jednou z pricin hnaciek je aj uzivanie ATB a vynechanie probiotik.

DrMiska

Záleží natom ako dlho takýto stav prebieha - ak do 1 max 2 dni vymizne tak ptm to bola len nejaká otrava jedlom. Pokiaľ bolesť brucha po jedle trvá viac dní tak sa jedná o niečo závažnejšie a určite treba zájsť k lekárovi. Môže sa jednať o žaludočné vredy alebo aj o nejakú potravinovú intoleranciu. vyliec.sk

wondergrey

mne na bolave brucho a hnackovanie mega rýchlo zaberá enterol a je to nenahraditeľný liek v našej lekárničke

RNG

Nuz staci jedina zaludocna chripka, trvajuca den-dva a virusy ako norovirus a ine nam vazne poskodia vyrobu kyselin a enzymov a potom v nas telo miesto travenia hnije, co sa telo snazi samozrejme vyhodit pomocou hnaciek.
Takze postihnuty si musi podla potreby doplnit kyseliny a enzymy s kazdym jedlom a brat mikrovlakninty a probiotika, inac sa z toho nedostane.
Niektori to musia brat az do konca zivota, niektorym sa vyroba kyselin a enzymov po case regeneruje. Ale mikrovlakniny treba brat stale, cely zivot a nasadzat si probiotika treba tiez obcas, lebo ich dnes v potrave nedostavame v dostatku a telo ich potrebuje.
Ja som dnes po viralnej "chripke" v tom istom stave, ale kedze beriem s kazdym vacsim jedlom kyseliny a enzymi, nemam ziadne problemy. Ci sa mi to zregeneruje v mojom pokrocilom veku alebo aspon zmierni, kto vie.
Treba sa naucit pocuvat na reakcie svojho tela a podla toho sa individualne zariadit.

Andrea71290

Dobrý den

Mám taký problém že po každom jedle ma preháňa, či je to pečivo, alebo varené jedlo, káva.....

Už to mam veľmi dlho, asi pol roka....

Mám obmedzený život kvôli tomu, stále musím byť niekde kde je wc.....

ceky

surová strava je odpoveďou na všetko čo hľadáte: mustwatch.hztz.cz

Odhaľte jednu z najväčších manipulácii civilizácie. Ľudské telo je schopné samohojenia!!! A to z akéhokoľvek stavu. Od nadváhy až po rakovinu... Lenže čo by sa stalo farmáciam keby sme prestali byť chorý? Spávne ... ;) (informovaním seba nič nestratíte...stojí to za to. Verte mi)

p.s. mám mnoho zaujímavých dokumentov, preto nehávam email...stačí požiadať a určite odpoviem

jajkafr

Denzl
neviem možno hej ... u mňa je možné všetko, alebo na pomarančovú príchuť, pretože tá mi robí problém v každom lieku

lDenzl

jajkafr:))
-odkaz odstránený-
tak ja neviem ako tebe,ale u nas v rodine to zabera tak ako ma:)))
Mozno si alergicka na íl :P