chcel by som sa opytat kolko spermii je potrebnych na to aby žena bola tehotna ... uvediem priklad muž ma pohlavny stik s kondomom urobil sa dnu v žene a pri vytiahnuti zisti ze kondom ma malinku dierku .. a ze s neho mohla vytiest nejaka ta kvapka ale vacsina sepermii ostala v kondome ... !! aka je šanca ze zena otehotnie ?? ..
Kolko spermii treba na oplodnenie?
brano radsej nesexuj..najprv sa nauc teoriu
Takže ak vymieňam kondóm čo som sa spravil a mám ruky náhodou od spermií a iba ich na rýchlo utrem do servítky ruky bez toho aby som si ích umýval nemôže sa ani najmenšou náhodou nič stať? :) Jupí to som rád lebo vždy som si pre istotu umyl ruky lebo som si nebol istý.... a nebolo to nejppohodlnejšie za každým odskočiť.... alebo som sa bal , že tretie kolo keď sme išli bez kondómu už som si nebol istý že či nezostali nejaké spermie na penise keď to bolo do kondómu ..
playboy ved si pisal ze ani nevies ze ci sa ti roetrhol kondom
jo a ta pravdepodobnost sa neda ani vypocitat ani zmerat
kazdy muz ma inu koncentraciu spermii
iny rozmer penisu tak isto je kazda zena ina
nieje mozne zmerat kolko tam toho je lebo by zena nemala z coho otehotniet teda ak by bolo mozne vsetko odtial vybrat bez toho aby zene prisla k ujme
dalsi bod je ze to nemozes urobit jednorazovo ale merat to musis niekolko cyklov a taktiez je este rozdiel v tom ako casto ma ktory par sex resp zavisi to na testovanej skupine inak povedane muselo by sa to robit pre kazdy stat / cielovu skupinu
( takto sa meria ucinost antikoncepcie)
inak povedane nikto ti nepovie percento
samozrejme ale odhadvanie mnoztva ejakulatu sa neda povazova za ucinnu antikocpciu a je vo svojej podstate irelevantne
sanca je mozno nizsia ked nedas plnu davku ale je urcite vacsia ako napr prerusovana suloz
treba sa chranit a ne pocitat kvapky :D
ja nic nepreratavam :D ja sa len tak zo zaujimavosti pytam !!! lebo podla mna je urcite vačšia šanca ze bude zena tehotna ak tam muž vypusti celu davku :D ako ked mu tak kvapne len jedna kvapka :D apson myslim :D
PlaYboyQO .nemusis tu teraz statisticky preratavat sancu, ze budes mat dieta...
ako jediny alebo jedina t333 pochopil načo som sa pytal ... proste viem ze som to zoštilizoval .. ospravedlnujem sa ... otazka pre lepsie pochopenie znie takto ... ake minimalne množstvo ejakulatu je treba na oplodnenie ženy ? ... naprv muž ma v ejakulate 20 mil spermii kolko je minimalny počet ejakulatu aby bola aspon nejaka taka šanca ze zena otehotnie ?? ... dufam ze som to napisal zrozumitelnejšie :D
ovecka83
ty si asi fakt ovecka... pokial odpovedas len na otazku v nazve temy, tak potom beriem aj tvoju odpoved. ked ale das tuto otazku do kontextu celeho problemu ktory PlaYboyQO opisal, tak si trochu mimo. suhlasis?
ale aj tak t333 ma vo vela veciach pravdu .. :)