Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co mam so srdcom?

Príspevok v téme: Co mam so srdcom?
cajik

Ahojte.. obvodny lekar ma poslal na kardiologiu, "tachykardia", ked som bola chora mala som vysoky pulz (doma v klude), ale inak ziadne tazkosti necitim, ani nemam pocit ze by mi rychlo bilo srdce.. Este som ale nestihla ist na vysetrenie, az teraz mi skoncili skusky..

Vcera v noci z nicoho nic mi akoby "preskocilo srdce", tazko sa to opisuje, bilo normalne, a zrazu akoby tak neskutocne silno buchlo az som mala pocit ze mi vyskoci z hrude :( bolo to dost silne a hnusne, este sa mi to nikdy nestalo :( neviete mi niekto poradit co to je ? aspon aby som sa nebala, lebo som nevedela ani zaspat, bojim sa ze je to vazne

usmev:)

delphia a tyka sa to aj tachykardie, ktora je sposobena zo stresu - moze to mat trvale a vazne nasledky pre srdce?:-(

delphia

no to by som vobec netvrdila, ze tachykardia nie je nic vynimocne a vazne (samozrejme ak ide o opakovanu tachykardiu v klude). neliecena moze mat vazne nasledky pre srdce

reku

neboj sa,tachykardiu mam aj ja od puberty.nie je to nič vynimočne a ani važne.v obdobi ked mam po strese tak mi tak ako opisuješ sem tam srdiečko poskoči.hlavne sa toho neboj ,lebo strachom s adostavi uzkost a panika a t ato este zhoršia.na kardilogiu t aurčit eposlal lekar aby si potvrdil dg.takže ničoho s aneboj,ma to 90%ludi.aspon mne bolo tak povedane na vysetreni.daj si magnezium alebo magne b6.to srdiecku robi dobre a aj nervom.tršku ta to ukludni a ke dbudes na vysetreni tak s apytaj,čim viac sa dozvieš o tachykardii,tym sa toho budes menej bat a budes spokojnejšia.nie je nič horšieho ako nevedomost.

cajik

Dakujem.. ja na tu kardiologiu urcite pojdem, bez ohladu na to co sa mi vcera stalo.. Len som potrebovala upokojit, lebo to bolo fakt neprijemne a velmi som sa zlakla :(

delphia

vysoky pulz moze byt zo stresujuceho obdobia- skusky, ale tiez moze byt prejavom ineho ochorenia. raz namerany vyssi pulz este nic neznamena. ale pre pokoj treba zajst na vysetrenie na kardiologiu.
co sa tyka "preskocenia" srdca, zrejme islo o neskodnu arytmiu, ktoru zazije snad kazdy z nas niekolko aj x za zivot. je to neprijemny pocit, ale nic vazne. nestrachuj sa zbytocne. chod na vysetrenie a budes vediet viac.

acido

moj otec to mal a ze to je extrasystola,co ma skoro kazdy.urcite sa na to nezomiera,ale treba aby lekar zistil pricinu.a zevraj stresi to zhorsuju