Mam otazku. Spravil som jednu chybu, obrazne povedane ze som prilis zatlacil na pilu... a dotycna mi to sama povedala, ze preto si teraz drzi odstup, tak by som rad vedel nazor vas, ci sa to da napravit nejako? Cez vianoce som tu zakladal temu a toto je take pokracovanie...
Da sa to napravit ?
Ked ju byvaly mlatil tak to znamena, ze ma rada dominantnych chlapov. Silnych. Cize tak nejako by si sa mal spravat aj ty, len ju nemlatit :D pre zmenu ;) ... Ona nechce takeho chapajuceho, sladkeho chapes ;) ...
A je pravda, ze si spravil kravinu ;) take SMS sa nepisu, ani na ICQ sa nic take neoplati pisat atd. ;) ale to je teraz taka moda, kazdy si mysli, ze moze takymito komunikacnymi metodami vsetko vybavit ... a moze, ale nie co sa tyka vztahov :) aspon si sa poucil ... ;)
Tusim, ze takych ako ty je uz pramalo. A pokial tvoja priatelka nie je "hlucha a slepa" tak verim, ze to vidi a vycitila z teba. Ked ste si toho uz vela povedali, povedz a zdover sa jej aj s tymto, porozpravajte sa. Ospravedln sa.
Pokial sa bude vyhybat a tvarit nadalej dotknuto, tak sa priklanam tiez k tomu, ze dievca nema velky zaujem o hlbsi vztah. Aj "smutit" za skoncenym vztahom sa da len urcity cas... A nie mesiace a mesiace, zvlast, bezurazky, v 17 rokoch.
no,mne to pride,ze ona ta nechcela vobec,tak len slubovala.Bolo jej luto ti povedat,ze nechce,ked vedela,ze ju lubis.4 mesiace je dost dlho nato,aby ta tahala za nos.Dokedy?To,ze si na nu trosku zatlacil,jej padlo vhod,aby sa mohla stiahnut.
Jej byvaly...ju dost mlatil, preto to ukoncila, a mne povedala tolko, ze chce cas, ze ma ma velmi rda a si ma oblubila, a chce sa viac spoznat aby si bola ista ze to nebude nic kratkodobe, a viem ze to nebolo chodenie, ale to uz smerovalo tam fakt dost viditelne, a ja som jej ten cas chcel dat, ale mi akosi to v hlave preplo a vsetko dosral tym ze som proste v poslednej dobe moc tlacil, a vsetko co vyzeralo uz moc nadejne, tak sa zosypalo behom par dni...a ja to chcem vratit. mam chut sa zastrelit ako moze par slov v smske posrat vsetko an com mi zalezalo :(
krtko-lampa-suhlasim
len uz bude asi tazko vratit nazad to priatelstvo.Ona sa uz bude teraz len stranit.Uz vie,ze to nie je o kamaratstve ake mozno vyhovovalo jej.
Tak vrat priatelstvo. Povedz jej, ze budete iba kamarati a nic viac nechces od nej. A TY PRESTAN DUFAT V NU ... lebo ak zena nechce hned tak nechce vacsinou vobec. A ten cas sa mi zda prilis dlhy na to aby sa to u vas mohlo zvrtnut ;) ...
daniel
ale tak aky vztah mate vy dvaja?Vy ste cisto kamarati a ty zatial cakas na to,kedy ona zacne nieco citit ku tebe?
No,tak ja,ako zena to vidim tak,ze proste nechce ziadny vztah.Ci uz ide o teba konkretne,alebo celkovo nechce nikoho,to musis poznat sam.Pravdepodobne je este stale zalubena to byvaleho.
No, s tym fitkom...tam chodim dva roky, a nie je vsetko len o vyzore, my sme si proste za 4 mesiace vybudovali dost dobry vztah, ona aj ja som eset nikomu nepovedal po 4 mesiacoch poznania sa take veci ake sme si vraveli, myslim ze sami s vselicim zdoverila a tak a ja jej tiez... a aspon to priatelstvo by som rad vratil, lebo keby mi nevysiel vztah, tak to priatelstvo fakt stalo za to...
Daj jej pokoj uplne. Bud ta baba obdivuje a chce ta a ona sa vtiera tebe, alebo ta nechce a nikdy ta nechcela. To je bohuzial aj tvoj pripad. Nechce ta. Funguje to naopak ako sa to traduje, zeny sa snazia o chlapov co za daco stoja ;) ... zabehni do fitka, zarob si nejake prachy a ked budes "mat hodnotu" tak sa ti budu ony prosit (a mozno aj tato tvoja). Tato ta nechce ... :) aspon som uprimny ;) ...
A teraz kazda zena ma bude kritizovat, lebo som to povedal na rovinu :o)
No, nieco v tom zmysle, ze uz cakam podla mna dost a bojim sa ze sa to zastavi, a ze mam dojem ze sa mi vyhyba, proste ze teraz bud vsetko alebo nic... ato som nemal, som si uvedomil dost rychlo a teraz ma to nenormalne zerie, a neviem ci necat par tyzdnov pokoj, a potom sa ozvat a si to vysvetlit... preto sa pytam vas, ci s tym mate nejake skusenosti