Poraďte mi porosím nejakú farbu na líčka, takú prirodzenú, nejaký pekný odtieň :)
Farba na líčka
papaja
pozriem sa na nu :) lebo ja som kupila taky otrasny odtien sa vola 72 Tomette ...som chcela nieco marhulkove pridem domov a som vyzerala oranzovo jak pomaranc :( ... som pocula jedna holka minule vravela ze si kupila rovnaky odtien farby na licka jak jej mama pouzivala v 70tych rokoch :D oni ich pecu v trube aj tiene aj tie farby na licka taze vydrzia vraj strasne dlho....
martinka
ja mam 95 rose de jaspe a je krasny,taka prirodzena ruzova,ked das viac vrstiev tak ti to aj viac zvyrazni,vydrzi cely den,kdesi som citala ze je to najkultovejsi produkt od Bourjois a mam ju vyse roka,pouzivam kazdy den a akoby sa ani neminala takze vyhodna investicia :)
najls neporadila by si mi nejaký pekný odtieň farby na líčka Bourjois? niečo svetlejšie hmm??
ja pouzivam Bourjois a Guerlain tie su bombove :P
maju krasne odtiene aj pekne vonaju
Tie nove od miss sporty su dobre celkom mam odtien 6 flirtatious taky marhulkovo ruzovy pekny je a stoji nejake 2 eura velmi dobra kupasom spokojna :)
odporúča zn. gabrini. perfektne vyzerá a dlho vydrží.
www.kozmetikshop.sk
ja som tiež zrovna ich kozmeticka poradkyňa.. môzes si pozriet stranku marykay.sk, a ked niečo si vyberies môžem ti zaslať na dobierku. dekorativka je super vrelo odporúčam
ja používam taky pekny tmavoružovy troška trblietavy nie matny,konkretne od mary kay
modrá je dobrá ;)