Bojim sa,ze ma necha priatel.

Príspevok v téme: Bojim sa,ze ma necha priatel.
Kaca240195

Awoj.. Mam 15 rokov a frajer 18. Som panna aj on je este panic.. Viem,ze chce mat so mnou sex,aj ked hovori,ze je nato cas,ale ja sa toho nejako bojim,a niesom este pripravena... Bojim sa hlavne toho,ze ked nebudeme mat sex tak si najde inu alebo ma necha.. Ved on uz ma vek nato aby mal sex..:( Poradte,co mam robit?:(

majo 88

kaca ked sa bojis ze nejsi pripravena tak mu povec nech ide na teba pomalicky spolocne sa mozte ucit budes jeho prva aj on tvoj prvy nebojsa neni to nic strasneho porozpravaj te sa v klude ja som mal taky problem ze som mal tiez babu ktora bola panna a mala tiez 15 ako ty a ja som sa snou o tom chcel porozpravat ale ona stale hovorila neviem a nemal som uz nato naladu tak som jej povedal ze je koniec az potom povedala ze sa bala ze bud tehotna a tak skoda ze to nepovedala skorej mohli sme byt doteraz spolu nebojsa nic daj mu a uvidis ze budete spokojny

Misa22245

Pockaj,co bude dalej,ak ta podvedie,ale bo ta necha,tak mi je ta luto. Ale ak nic,a pocka na Teba,ak uz budes pripravena mat sex,tak vela stastia :)

aluska

ked ta necha len kvoli sexu tak je to kreten...tak co ti mame pradit...bud mu daj alebo sa s tym zmier ze ta necha