zdravim chlapi chcel by som vediet ake mate skusenosti so zenami? ako si vysvetlujete ich reakcie,spravanie co zeny robia a ako to treba chapat.
Ake su zeny
vidíš, macko uško, tu je problém. ani ja by som neodpísala na takto formulovanú sms. znie príliš tvrdo, necítiť z nej lásku, porozumenie. to skôr znie ako, hľadám si partnerku na príležitostný sex.
napriklad jednej som tiez napisal na rovinu: Si hladam frajerku mas zaujem? ked hej prid zajtra ku mne. tez neodpisala kto vie co si myslela pritom mala o mna niekedy zaujem aspon co viem.
nie,ja tomu rozumiem.Macko usko uz asi skusal dost,ale je tam citit odstup.Naxco ma stracat cas?Ja som zato.Nie nahanat inu,ale proste len zbalit kufre a vzdat to.
Vies,my mame rady,ked sa mozme s muzmi smiat,ale mame aj rady,ked s nimi mozme rozpravat o vsetkom.Vazne.Mam jedneho znameho,ktory cokolvek som povedala,vsetko prevratil na srandu.Pritom ja som chcela rozpravat a on sa stale rehotal.Skus sa naucit posluchat a odpovedat.To je velmi dolezite.Zivot nie je len o srande.
tak ze ti raz neodpisala to este nic neznamena...a ty uz rozmyslas ze ides za inou
aluska no ta co mam potom robit behat stale za jednou ??
co sa tika komunikacie, komunikujem so zenami o blbostiach a srandicky, vazne temy mi nejdu neviem ako sa v nich chovat, takze neviem ako by som zistil ci niekoho miluje alebo ci s niekym chodi? iba ze by mi to povedal nejaky jej kamarat potom som aj sokovany ked ju stretnem s frajerom alebo mi to spomenie medzi recou no a tez neviem aky ma s nim vztah ci vazny alebo len tak
Volanie je dobra vec .. aj dobra rada dik
macko usko ty si typicy chlap..jedna nechce, idem teda za druhou, neprejde ani 24H a tu prvu okaslem..potom sa necudujte ze sa k vam zeny takto spravaju..ak to robis kazdej tak mas asi dobru reputaciu
Ak si s ňo v osobnom kontakte tak sa jej medzi rečou na to spýtaj,podla reakcie uvidíš, že čo ďalej
zalezi,ako vysoko siahaju tvoje city ku nej,ako s tebou komunikuje,o com s tebou komunikuje,ci niekoho ma,ak nie,ci niekoho tiez nemiluje...
Niekedy sa oplati bojovat a pockat si,niekedy sa mozes snazit a nepomoze.