Ake su zeny

datelinka1

vidíš, macko uško, tu je problém. ani ja by som neodpísala na takto formulovanú sms. znie príliš tvrdo, necítiť z nej lásku, porozumenie. to skôr znie ako, hľadám si partnerku na príležitostný sex.

macko_usko

napriklad jednej som tiez napisal na rovinu: Si hladam frajerku mas zaujem? ked hej prid zajtra ku mne. tez neodpisala kto vie co si myslela pritom mala o mna niekedy zaujem aspon co viem.

darika

nie,ja tomu rozumiem.Macko usko uz asi skusal dost,ale je tam citit odstup.Naxco ma stracat cas?Ja som zato.Nie nahanat inu,ale proste len zbalit kufre a vzdat to.
Vies,my mame rady,ked sa mozme s muzmi smiat,ale mame aj rady,ked s nimi mozme rozpravat o vsetkom.Vazne.Mam jedneho znameho,ktory cokolvek som povedala,vsetko prevratil na srandu.Pritom ja som chcela rozpravat a on sa stale rehotal.Skus sa naucit posluchat a odpovedat.To je velmi dolezite.Zivot nie je len o srande.

macko_usko

co sa tika komunikacie, komunikujem so zenami o blbostiach a srandicky, vazne temy mi nejdu neviem ako sa v nich chovat, takze neviem ako by som zistil ci niekoho miluje alebo ci s niekym chodi? iba ze by mi to povedal nejaky jej kamarat potom som aj sokovany ked ju stretnem s frajerom alebo mi to spomenie medzi recou no a tez neviem aky ma s nim vztah ci vazny alebo len tak

aluska

macko usko ty si typicy chlap..jedna nechce, idem teda za druhou, neprejde ani 24H a tu prvu okaslem..potom sa necudujte ze sa k vam zeny takto spravaju..ak to robis kazdej tak mas asi dobru reputaciu

darika

zalezi,ako vysoko siahaju tvoje city ku nej,ako s tebou komunikuje,o com s tebou komunikuje,ci niekoho ma,ak nie,ci niekoho tiez nemiluje...
Niekedy sa oplati bojovat a pockat si,niekedy sa mozes snazit a nepomoze.