Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sucha plet a akne - co s tym?

Príspevok v téme: sucha plet a akne - co s tym?
annie:)

ahojte, mam taky problem uz niekolko rokov sa liecim na akne, postupne sa to trochu zlepsuje ale stale sa mi tvoria zapalene vyrazky, ani nie tie velke hnisave tych je menej ale skor velmi vela takych mensich ale su zapalene a mam toho celu tvar. no vzdy v zime mam zaroven velmi suchu plet, niekedy aj v lete ale v zime je to najhorsie.a vsetky tie kremiky a vodicky proti akne este viac vysusuju plet tak neviem co mam robit. uz som ich aj prestala pouzivat a skusila som mesiac nedavat si vobec nic na tvar ale akne sa mi zase dost zhorsilo a suchu plet mam stale:( niekedy sa mi robia az take supinky.neviete poradit nejaky krem alebo nieco co by bolo vhodne na suchu plet ale aj na akne?dakujem:)

laurittko

Baby ja používam tento prírodný krém pevoniaeshop. cz/produkt/detail/krem-pro-problematickou-plet a nevysušuje mi to pokožku. Tiež som s tým mávala problémy, používala osm aj olejčeky, ale tie mi to upchávali ešte viac.

simka111

Ja mam tiež aknoznu a teraz už aj suchu až vysušenú pleť, čistím si ju prírodným pleťovým mliekom s olejmi, asi preto je najprv vysušená a potom sa mastí... hľadám nejaký dobrý krem, ale neviem aky.... rozmýšľala som nad bambuckým maslom aspoň do času, pokiaľ sa poriadne nepremasti, len a bojím, že mi zhorší pleť. Alebo pupalkový či jojobový olej...mate s nimi skúsenosti ?????

kralovna_12

Joj najhorsia kombinácia, a ze mám s nou velké skusenosti (dlho dlhorocne ). Uz som to riesila aj u koznej atd atd, ale vzdy to bud vyliecilo akne ale este viac vysusilo alebo opacne, zmastilo pokozku a zhorsilo akne.

vitams

mozno by pomohol aj tento subor vitaminov BIOSIL H:

(BIOSIL H preparát s vitamínmi a minerálmi pre zdravú pleť, vlasy a nechty. Biotín (vitamín H) pôsobí na pokožku a je nutný pri syntéze bielkovín. Podávanie biotínu podporuje zdravý vzhľad kože a zlepšuje kvalitu nechtov, pôsobí proti vypadávaniu vlasov. Nedostatok kyseliny panthothenovej sa prejaví padaním vlasov a nedostatok kremíka sa prejavuje krehkými, lámavými a štiepiacimi sa vlasmi a nechtami. Prípravok ďalej obsahuje hyaluronát sodný, ktorý je prirodzenou súčasťou kožného tkaniva, kde viaže značné množstvo vody. Udržuje kožu vlhkú a sviežu, podporuje výživu a regeneráciu kože a vlasov. Vďaka schopnosti eliminovať škodlivé voľné radikály pomáha udržovať zdravú kožu a spomaľuje jej statnutie, tvorbu vrások, ochablosť apod. Podporuje taktiež zdravý stav a funkciu kĺbov.)

blond1

Lucka mandlový olej kúpiš v lekárni, je ich viac druhov. Ja osobne som odskúšala značku Saloos, ale ten má pridaný synetický E vitamín, čo som nevedela a bola som prekvapená, že je dosť mastný. a potom mi doporučili Mandľový olej Natura House a ten je 100% čistý a je fakt dobrý!
Neviem či ho majú vo všetkých lekárňach. ale ja ho kupujem v sieti Dr.Max - stačí povedať a oni ti ho objednajú ak ho nemajú na sklade.Je 200ml s dávkovačom a stojí okolo 6 €. No majú ho aj na eshope a je o niečo lacnejší.

lucka963

a ten mandlovy olej kde zozeniem? ja osobne suchu plet nemam ale pocula som ze tie oleje su dobre ale nechcem objednavat cez internet radsej by som bola keby som si mohla kupit normalne v obchode niekde

Abaka

Ahoj, ja som mala tiež problém s normálnou pleťou s vyrážkami , navyše velmi citlivou.. a už som mala dosť všetkých tých chemikálií. Po použití aknekoloru sa mi hlbkovo zosusila a zvráštila ... tak som objavila 100 percentne lisované oleje. Ľanový na veľmi suchú až ekzémy , a sezamový na suchú s vyrážkami.. účinky sa dostavili do 5 dní.