Ahojte. Poradte nejake pripravky na lesk vlasov. Môžu to byť rôzne sampony, balzamy, masky, lesk v spreji. Co sa vám osvedcilo?
Leskle vlasy
mala som balíček chi za dobrú cenu 40eur,bol tam šampón,kondic.,bezoplachová kúra(keratin mist) a olejček silk infusion 50ml,ale inak kupujem olejček 50ml za 12,30eur,kamoške som kúpila 150ml za 20eur,to nieje vôbec veľa,z toho stačí dať málinko,vydrží to dlho,juj a majú aj mini 15ml za 3eurá,ten vydrží tak mesiac pri každodennom používaní ale plus poštu si zarátaj,najviac výhodný je 50ml
fíha,ale ten silk infusion je dost drahý,a ký si si objednala 50ml?
Luci a čo spôsobujú tie nevymyvateľné silikóny?
Luci ja mám tiež ten bezoplachový sprejový kondic.silk filter od biosilku,tem mi moc nevyhovuje,sú z neho síce vlasy lesklé,ale u mňa dosť tvrdé a naopak z toho olejčeka ľahké a mäkučké na dotyk,každému sadne niečo iné,tiež som čakala viac a mám aj biosilk olejček,ten je ešte celkom fajn ale ten chi je najlepší
sme na tom tak isto :) tiez mi je to velmi luto vyhodit, ked to uz stalo take prachy. sminiek mam tiez strasne vela, ale zaujimave, ze pouzivam skoro vzdy len spiralu. obcas, ked mam cas si dam tiene, linku atd. som asi posadnuta nakupovanim a testovanim kozmetiky :D mne sa podarilo zbavit niekolkych lakov, dala som ich kamoske, ona rada s nimi maluje na nechty, tak ich vyuzije :D
O tom CHI olejceku som pocula vela na youtube :) Chcela som si ho kupit, ale obsahuje nevymyvatelne silikony (aspon podla zlozenia, co bolo na nete). Tak som si kupila od toho isteho vyrobcu - Farouk Systems - Biosilk Silk Filler. Je celkom dobry, tiez sa po nom lesknu vlasy a vyhladzuje, ale za tie peniaze som cakala viac :)
môj drahý to chce všetko povyhadzovať,je toho plná kúpelka a všetko je ešte v záruke samozrejme))) je mi to ľúto vyhodiť,musím podarovať))) ale ked ja som taký fanatik na vlasové výrobky,ale najviac mi sadol ten chi olejček,toho sa tak ľahko nezbavím)))
no,ja už nechcem dokupovat,lebo potom to bude po zaruke,a nechcem vyhadzovat ťažko zarobené peniaze,-a o šminkoch a farbičkách a lakoch ani nehovorím
Haha, vidim, ze je nas tu viac, co maju plne kupelne :) Mne sa pred par dnami podarilo konecne zbavit vsetkych vlasovych veci, ktore mi "nesadli" alebo obsahuju silikony :) Rozdala som to sestre s rodinou a svagrinej :) Konecne mam aky-taky poriadok v kupelni :D
ja som si dala teraz trvalu,a neviem ako česať tie vlasy,aby som tie vlny nerozťahala.prvy den po umytí su pekne,a ráno-teraz som prvýx rozčesala,no nechcem to takto zničiť.
:),JA SOM PRESNE TAKá ISTá-keby si videla moju kúpelnu,a skrine,môj otec a mama boli s toho chorí stále:)