Je vazne tento sampon a kondicioner taky dobry ako je aj drahy..u nas stoji 120SK
Sampon SYOSS ..vase skusenosti
tak ale leerka tvoje krasne vlasky si nic ine ani nezasluzia :)) uz len mazas havy potom :P
jasom ho pouzila len raz a stacilo mi ..vlasy som po nom mala hnusne ulizane a mastne .. tak nikdy viac .a veru je to lacny sampon ..aj ked nevravim, ze preto je zly .. ale ja redsej vichy alebo selsun ..alebo proste sampony z lekarne uz
Tiez som ho vyskusala, ked ho v reklame ospevuju, ale otras, nikdy viac si ho nekupim, vlasy uplne bez lesku, vobec nie hebke,raz som si nim vlasy umyla a hned aj siel do kosa ... pouzivam celu radu gliss cur a nedam na nu dopustit, rozhodnej naj co moze byt, vlasy mam krasne jemne, vonave ... ten soyss nie je vobec kvalitny a navyse je lacny takze cena urcite zodpoveda hroznej kvalite ... ale ked vam vyhovuje tak preco nie :))
ja zase nemozem pouzivat ten ruzovy elseve ani gliss kur ani sampon ani kondicioner, mam po nich vlasy uplne bez objemu , ulizane, .. nic pre moje vlasy :D
nuz, sto ludi, sto chuti :)
ked nevyskusate, neviete..
...ked uz ho tak ospevuju v tv tak som sa minule rozhodla kupit si kondicioner..aj preto, ze je dost lacny...a uz nikdy viac...vobec to nie je ako kondicioner..treba ho dat viac, nie je ani taky husty a vlasy si po nom nerozcesem vobec hladko..proste nic-moc, na moj ruzovy elseve nedam uz asi nikdy dopustit a vraciam sa k nemu :))
syoss je uužasny.. každý jeden.. či voňou alebo aké mám vlasy po umytí :) moja nová droga :)
tak my nan so sestrou nedame dopustit! :) je uplne super! hlavne ten rad Oil Nutritive, ci nutrition, ci ako sa to pise :) ale viete.
vlasy mam uz po zmyti samponom uplne jemnucke.
velmi lahko sa rozcesavaju , krasne, prijemne vonia a ozaj, za pol litra to nie je vela penazi.
a v drogerii Teta zvyknu mat nan akciu, za 2,99€ :) treba to vystihnut
drahy? 120sk za pol litra samponu sa ti zda vela?? ved porovnaj kolko stoja ostatne sampony, ktore maju 200 - 250ml. a mne syoss na objem celkom vyhovuje