chcela by som sa spýtať, čo si myslíte o tom, že baba a chalan sa spoznali, ked mali nejakých 17 rokov, obaja boli neskúsení, ona panna a on panic....prvý krát sa spolu vyspali, milujú sa doteraz.....a sú spolu už nejaké 4 roky...myslíte že je možné, aby bol chalan verný babe až do smrti, aj ked bola jeho prvá??? a jediná???? alebo sa to nedá?
čo si o tomto myslíte??,
kiaa predpokladam ze rozpravas o svojom vztahu
Prečo nie? Ja mám 43 rokov, moja manželka bola moja prvá. A som jej verný dodnes. Samozrejme že pokušenia boli, ale vždy zostali len v teoretickej rovine.
kiaa9 - je to velmi individualna otazka,na ktoru sa zial neda presne odpovedat, vsetko zavisi od mnozstva faktorov, od cloveka,prostredia,vztahu..atd. atd. kazdy ti moze povedat nieco celkom ine, ale vsetko zavisi na tom cloveku konkretnom, co mu vyhovuje,aka je povaha...ani muzi nie su vsetci rovnaki
možné to je, aj keď takéto prípady sú skôr zriedkavé, podľa mňa by sa mali mladý ľudia najskôr vybúriť,
kiaa9 :ale prečo by sa nedalo?to zaleži na tom chalanovi ale podla mna sa to da vydržat do konca života s jednou, ked ju ma rad.
pozri...to zalezi od neho...ak je taky typ...moze jej byt verny cely zivot :)
no cítiť ironiu...ale ved aj som si to myslela, že to sa asi proste nedá... aj ked čakajú spolu dieťa...
ale urcite jej bude verny ako inak :)