Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Búšenie srdca, strach z ničoho nič

usmev:)

viete, lenze ja presne viem z coho to mam.. ja to mam prave vtedy, ked neviem zvladnut stresovu situaciu, ked mam vela povinnosti, ja som typ, ktory nad nimi nevie mavnut rukou, ja si ich stale ukladam do hlavy, stale mysli na to a to, potom sa to kopi az bum, pride atak, lebo som mala opat v sebe vela nahromadeneho stresu.. neviem tak riadne relaxovat, ked viem, ze co vsetko ma caka, proste neviem zvladat stres.. aj ked sa snazim zadelit si cas, proste to nedaokazem, potrebujem, aby mi niekto presne vysvetlil ako mam postupovat, ako mam naucit moje telo odburavat stres ako predchadzat tomu co sa mi stava.. ako sa naucit ten stres ovladat, to je najhlavnejsia vec.. preto si myslim, ze ide hlavne o to, aby som sa to naucila - aby som bola schopna fungovat v zivote, lebo toto je velmi dolezite.. a to sa nenaucim uzivanim liekov, mne nie je zle, pokial mam kopu volna, mne je zle, ked mam v sebe zabudovany stres, potom to prepukne.. preto sa to chcem naucit.. o to mi ide, potom sa mi zacne lahsie zit..

mimka_

velmi dobre si ta pametam.uzivas aj lieky?ja som donedavna mala a este aj mam strach byt sama doma a daleko od domu stale s niekym ale uz sa odvazim nie velmi daleko autom aj sama psychika je svina...co dokaze

Wiqi

usmev staci povedat v lekarni, ze si prosis extrakt z valeriany alebo sirup , mne to navazili, zobrala som si len malu flasticku a ta ma vysla euro aj nejake drobne a neverila som ale ,nastala stresova situacia, ma sa dat dvadsat kvapiek, ja som sa toho napila trosinku na jazyk a zrazu som bola kludnucka omamena ukludnena , ma sa to rozmiesat aj vo vode, ja to pijem z flasticky:Da pomaha to a niee extrakt prepac, ale koncentrat tak presne som si to pytala

mimka_

co sa tych sedeni tyka tak to ti ja nepoviem lebo ja na ne nechodim.aj lekar vravel,ze je to dobre,ale ze nie az take potrebne.neviem ja na to ani nemam cas mozno chyba.uvidim ako to bude dalej.tak ci onak ja som na liekoch presne 2 mesiace a myslim,ze sa to pomalicky zlepsuje ,ale pomalicky .pre mna je aj tak kazdy aspon trosku normalny den ci noc velke vytaztvo.ale mavala som dni a noci no hroza co i len pomysliet.dufam,ze ich budde coraz menej

Wiqi

potom este persen, deprim ale nie kazdemu to zaberie, horsim pripadom to nezaberie bohuzial tam treba silnejsie lieky..no ahoj mimka ty si mi vtedy odpisovala, ked som bola po tej prihode so zachrankou ak pamatas,,bolo to uz lepsie ale mesiac som kvoli sviatkom nebola na terapii a zas je to horsie ,odvtedy som nebola v ziadnom obchode ako je tesco napr.lebo som to aj raz vyskusala, spravila som krok dnu a hned zle mi prislo

Wiqi a nemohla by si mi, prosim ta, povedat konkretny nazov toho pripravku? ci to je cisto nejaky prirodny extrakt z tej bylinky bez nazvu? ja som uz vyskusala vselico, ale zvycajne ziadny efekt.. teda, velmi fajn je medovkovy caj, teraz som ho zacala pit, je fakt dobry..

Wiqi

usmev ano ano urcite je to valeriana lekarska-extrakt a ukludni to napr ked mas tremu alebo sa ti rozbucha srdiecko a si rozrusena

mimka, ahoj.. mas uplnu pravdu.. ja som si tiez myslela, ze horsie to byt nemoze, ale ako vidim - moze.. ta psychologicka mi dala dalsie sedenie o mesiac - je to normalne? chcem zacat chodit hlavne na psychoterapie, to velmi chcem, ako sa k tomu mozem dostat? ja si to aj zaplatim, ale nech nestoji jedno sedenie 20 eur, to je vela..

mimka_

ja som s tym bojovala sama 4 roky.raz bolo dobre raz zle.ono sa to ale pomalicky bude stale zhorssovat.treba pevnu volu,chce to hlavne cas a aj ked som to vzdy radikalne odmietala ,ze ved ja nie som blazon pomoc odbornika.pp dokaze divi a kym mate len busenie srdca to je este dobre.ono casom pridu veci myslienky,ktorym sa budete divit.ak ste dost silne a myslite,ze to zvladnete skuste ale ak neuvidite vysledok necakajte prilis dlho.moja skusenost

Kika, no presne, ten tep sa neskutocne zrychli, srdce tak tepe, ze to pocujem cez vsetky vrstyvy oblecenie, ten zvuk, ten tlkot, je to strasne.. ja mam tiez obcas v tej chvili pocit, ze umriem.. a veru, aj ja si vzdy poviem, ze ved to je len psychika, ale velmi velakrat ani to nezaberie, teda v poslednej dobe skoro nikdy, lebo az tak bije to srdce.. a on ma uplne dostal, ja sa odvtedy citim fakt strasne zle, stale sa mi vracia ta situacia, kedy mi to hovoril, mam pred ocami jeho ksicht, potom tvare vsetkych, ktori boli v miestnosti, potom tie ich chechoty, srandicky, ukazovanie, vsetko.. no fakt ma to psychicky zranilo.. a najhorsie je, ze s nim robievame taketo veci pravidelne a bojim sa co bude nabuduce.. sam povedal, ze na mna si da pozor, ze si ma zapamatal, ze som sa tomu chcela vyhnut.. tak hlavne z toho mi je zle, ze co bude dalej, ja sa bojim, ze buducikrat sa stane to iste a to uz bude uplny moj zivotny koniec..