Vas partner je bez vas na zurke,diskoteke, s inym pohlavim vonku. Spytate sa ho na druhy den,ci ho niekto nebalil?
Lebo pre mojho priatela je to uplne otravna otazka a hovori ze sa to pytat to neni normalne.Co vy na to? :)
Je to normalna otazka? :) Prosim nazory!
Victoria101: ja som uplne taka ista :D akurat vcera bol priatel oslavovat s kamaratmi uspesne zvladnutu tazku skusku a ja som sa doma ucila lebo som zas skusku tazku mala dnes :) a rano som sa ho tiez pytala ci ho ziadna baba neobletovala a tak :) ja sa to tiez pytam viac menej zo srandy lebo viem ze on chodi von len s kamaratmi a ine baby ho nezaujimaju ale uz mam taky zvyk sa to pytat :) ale tak to je iny pripad lebo moj priatel nechodi sa zabavat s opacnym pohlavim ale chodia cisto chalanska partia...inak by som si isto davala vacsi pozor :)
ale myslim si ze take nazory ze by sa priatel bez teba nemal ist zabavat, ako tu niektori pisali, su strasne divne. ved predsa kazdy mate svojich kamaratov a hadam sa nebudem miesat priatelovi do ich chalanskej zurky alebo on nebude chodit so mnou a mojimi kamoskami poklabosit nie? :D jasne ze chodievame aj spolu do mesta ale myslim si ze je normalne ked sa ide priatel zabavit sam s kamaratmi.
moj sa mi vyspoveda rano sam od seba.. ci sa mi prizna so vsetkym, tym si vsak niesom 100% ista, ale dufam ze ano.
nema problem povedat s kym tancoval a co sa dialo...
neviem, mne to môj priatel povyprával sám:)
tie otázky by vôbec nemuseli padnúť, ak by sa partner nechodil sám zabávať s opačným pohlavím. ak je tvoj partner (a nielen sexuálny partner), tak ste pár a mali by ste na tú žúrku ísť spolu.
a keby ho aj balil, myslíš že sa ti prizná? Ja len nechápem, prečo sa chodí zabávať bez teba
Moja polovička, keď niekedy ide von bezomňa, tak mu poviem, aby nikoho nebalil a aby sa nikým baliť nenechal a aby poslúchal...následne sa na tom obaja zasmejeme a všetko je v poriadku,nehovorím mu to vážným tónom, máme z toho srandu:-)
Tvoj na to reaguje podráždene? No,možno sú typy ludí, ktorých to otravuje a je im to nepríjemné, ale popravde, nič zlé na tom nevidím...pokial pri tom nevyrobíš scénu ale sa normálne opýtaš, tak na tom nič nie je