Je to normalna otazka? :) Prosim nazory!

bella1988

Victoria101: ja som uplne taka ista :D akurat vcera bol priatel oslavovat s kamaratmi uspesne zvladnutu tazku skusku a ja som sa doma ucila lebo som zas skusku tazku mala dnes :) a rano som sa ho tiez pytala ci ho ziadna baba neobletovala a tak :) ja sa to tiez pytam viac menej zo srandy lebo viem ze on chodi von len s kamaratmi a ine baby ho nezaujimaju ale uz mam taky zvyk sa to pytat :) ale tak to je iny pripad lebo moj priatel nechodi sa zabavat s opacnym pohlavim ale chodia cisto chalanska partia...inak by som si isto davala vacsi pozor :)
ale myslim si ze take nazory ze by sa priatel bez teba nemal ist zabavat, ako tu niektori pisali, su strasne divne. ved predsa kazdy mate svojich kamaratov a hadam sa nebudem miesat priatelovi do ich chalanskej zurky alebo on nebude chodit so mnou a mojimi kamoskami poklabosit nie? :D jasne ze chodievame aj spolu do mesta ale myslim si ze je normalne ked sa ide priatel zabavit sam s kamaratmi.

ja :)

moj sa mi vyspoveda rano sam od seba.. ci sa mi prizna so vsetkym, tym si vsak niesom 100% ista, ale dufam ze ano.
nema problem povedat s kym tancoval a co sa dialo...

datelinka

tie otázky by vôbec nemuseli padnúť, ak by sa partner nechodil sám zabávať s opačným pohlavím. ak je tvoj partner (a nielen sexuálny partner), tak ste pár a mali by ste na tú žúrku ísť spolu.

babybooom

Moja polovička, keď niekedy ide von bezomňa, tak mu poviem, aby nikoho nebalil a aby sa nikým baliť nenechal a aby poslúchal...následne sa na tom obaja zasmejeme a všetko je v poriadku,nehovorím mu to vážným tónom, máme z toho srandu:-)
Tvoj na to reaguje podráždene? No,možno sú typy ludí, ktorých to otravuje a je im to nepríjemné, ale popravde, nič zlé na tom nevidím...pokial pri tom nevyrobíš scénu ale sa normálne opýtaš, tak na tom nič nie je