Dobre ranko prajem, poradte nejakee rady ako sa dostat zo zapalu prinosovych dutin bez antibiotik?
Nerada by som ich znova brala, mavam to dost casto naposledy v semptembri som musela koli tomu brat a atb.mi narobia vzdy kopec dalsich probelmov.
Dnes som sa zobudila s totalne upchatym nosom ale hlieny mi len zatakejau dnu, nie a nie von, neskutocne ma stipe a pali hrdlos toho, obcas mi vypadne hlas poradte ak mate skusenost co vam zabera na taketo problemy.
Zapal prinosovych dutin
akinom
to mi je ľúto a berieš len ten bioparox a Clarinase?
skús si dať paralen, vitamín C, horúci čaj, dobrý je tiež prieduškový čaj a lež v posteli no a keď to neprejde tak zájdi k lekárke nech ti dá ATB
jajkafr/dakujem, dnes mi je este horsie
akinom
ja mám alergiu na penicilínové aj makrolidové lekárka mi zvykne predpisovať chemoterapeutika to sú silnejšie ako ATB najčastejšie chinolóny (ciprofloxacin) ale po tomto mávam mykózu aj ja :( ale po iných nie.... možno keby ti dala nejaké iné ATB z inej rady dnes ich je strašne veľa
držím palčeky v liečbe a prajem skoré uzdravenie... vyskúšaj dačo z nefarmakologických postupov ako nahrievanie, naparovanie... a skús posilniť imunitu napr. hlivou ustricovou alebo vitamínmi...
jajkafr/ ano po takmer vsetkych, ja totizto antibiotika z penicilinoveho radu neuzivam-nemozem mam alergiu na peniciln, tak mi vacsinou predpisuju makrolidove.
Stalo sa mi to uz po Ospexine, Fromilide, Rovamicine, Klacide, Zinate..
dnes som boal u dotorky, povedala som jej ze by som atb nerada dala mi Calrinase a Bioparox povedala ze to skusime takto
akinom
ja ročne užijem asi 7 druhov ATB nie je to žiadna sláva imunitu mám tak zničenú, že keď okolo mňa bacil preletí ja ho chytím a je z toho zápal priedušiek viem, že nieje nič moč užívať ATB pri každom ochorení, ale ak je spôsobené baktériou tak ho inač nevyliečiš lebo potom hrozí, že ostaneš bacilonosič.
k tomu tvojmu problému ... vyskytne sa ti to vždy po užití všetkých ATB alebo iba po niektorých? užívaš pri užívaní ATB aj probiotiká?
akinom 007, na upchaté dutiny je vynikajúci olej 31. Je to cisto prírodný
produkt vyrobený z 31 liecivých bylín. Je výborný pri nachladnutí na potieranie
hrdla, priedusiek, kloktanie, naparovanie-inhaláciu, do vane, pri akejkolvek bolesti, proste na vsetko. V nasej domácnosti nepouzívame lieky iba prírodné prípravky. Chvalabohu je to OK
uz viac rokov - bez chrípok a infekcií a nechodíme ani po lekároch, co v dnesnej
dobe to nie je lacná zálezitost.
Velmi dôlezitá je prevencia. Ak neznásas lieky tak porozmýslaj o tejto forme prevencie. Je to vzdy lacnejsie ako si nicit zdravie liekmi, ktoré nám po rokoch vyvolajú civilizacné choroby. Ak más záujem o prevenciu pred chorobami, ozvi sa mi na email:
amotyckova9@gmail.com, poradím Ti a zaslem Ti aj letácik o oleji 31. Prírodné produkty a výziva sú mojou pracovnou náplnou.
jajkafr/ no dakujem za rady urcite niekotre z ncih vyskusam. Ale zapal prinosovych dutin som mala niekolkokrat takze viem co a ako sa pri nom citim, takze viem ze ho mam urcite, dokonca sa mi kt omu vsetkemu v priebehu dna pridruzila aj teplota skoro 38 a bolesti hrdla.
No neviem neviem ci by si na mojom mieste len tak naklusala k lekárke a tie ATB by sijednoducho by si naklusala k lekárke a tie ATB by si začala brať aby ťa to prestalo bolieť (to len tak na okraj)" PRETOZE po KAZDYCH antibiotikach ktore beriem dostanem mykozu na ot som si ale uz zvykla, + dostanem SILNY ZAPAL SLIZNICE USTNEJ DUTINY( ono to je casto v neziaducich ucinkoch atb.), s ktoreho sa dostavam cca dalsie dva tyzdne, 3 krat som uz po antibiotikach prisla o zub( museli mi tahat nerv, lebo mi zapal z dasien postihol vzdy vyrazne jeden zub.), takze asi tak
zajtra rano idem k doktorke uvidim co povie
delphia/ len kde tu striebornu koloidnu vodu zozeniem v nasom malom meste? A objednavat ju cez net a kym ot pride odvtedy ja vyzdraviem. Inak vecer s ami uz pridruzila aj horucka skoro 38, zajtra idem doktorke lae straaasne sa bojim antibiotik ale obavam sa ze sa im nevyhnem:(
Ak su dutiny upchate, nedostane do nich ziadne koloidne striebro..
mimochodom, pokial sa sinusitida opakuje casto, je tam pravdepodonost chronickej alergickej nadchy, na ktoru potom nasadaju bakterialne infekty...
kup si koloidnu striebornu vodu a viac x denne si ju kvapkaj do nosa a potiahni ju az hore do dutin. ak ta boli hrdlo, pouziju ju aj ako kloktadlo.