Hustejšie vlasy

Príspevok v téme: Hustejšie vlasy
teliatko

Ahoj už dlhšiu dobu si každý deň žehlím žehlím vlasy a v poslednej dobe mi dosť vypadávajú. V lekárni som si kúpil tabletky a aj kvapky na vlasy Reghar ale moc mi to nepomáha.. Nemáte nejaké rady čo by pomohlo proti vypadávaniu? Nechcem si ich prestať žehliť pretože ich mám vlnité a je to strašne škaredé.. A ešte sa chcem spýtať že keď mi vypadávajú, znoova narastú?

vlasana

katarinna:

trvale vyzehlenie vlasov???

o tom som este ani nepocula...
co to stoji a kolko to vydrzi??
ako to robia???

ja zehlim tiez denne vlasy.. aj umyvam... mala som krasne huste vlas,ktore sa mi nerovnomerne vlnili, no otras... ale zredli mi zehlenim.. uz asi 2roky si denne zehlim.. nič na zehlenie nepouzivam...

prosim, daj mi info o trvalom vyzehleni vlasov!

dakujem pekne!

Katarinna

zehlenie je velmi zle, ja to viem z vlastnej skusenosti. ale nove vlasy ti narastu ale mozno az o niekolko rokov a mozno ani nie ked ju budes vzdy pouzivat. ved ja som si nechala urobit v kadernictve trvale vyrovnanie vlasov a som velmi spokojna. ani raz som nepouzila zehlicku.

Katarinna

zehlenie je velmi zle, ja to viem z vlastnej skusenosti. ale nove vlasy ti narastu ale mozno az o niekolko rokov a mozno ani nie ked ju budes vzdy pouzivat. ved ja som si nechala urobit v kadernictve trvale vyrovnanie vlasov a som velmi spokojna. ani raz som nepouzila zehlicku.

Katarinna