ahojky! mam taky problem že už vyše týždna mi meška menštr., a mám obavy z možneho tehotenstva totiž mala som nechráneny sex v decembri a teraz nemám žiadny možne príznaky tehotenstva len menšie bolesti alebo krče v podbrušku a okrem toho nič...tak neviem...chystam sa kupit si test ale bojim sa vysledku!pravdepodobne by som mala byt 4 tyzdni alebo tak nejak tak neviem ake príznaky sú už vtedy tak poradte prosim ... diiky za príspevky :)
Obavy z možneho tehotenstva
jakatu - môžeme dúfať, že sa poučila a keď už nie je pubertiačka ale len sa necíti na bábo, tak sa podla toho aj začne správať a my môžeme byť spokojné, že jej to pre tento krát "vyšlo"lebo ako si sama napísala, fakt by som nepriala babo dievčaťu/žene ktorá by takto rozmýšlala...irónia je, že vo vela prípadoch práve také devy sú požehnané babatkom. To je neovplyvnitelná nespravodlivosť:-/
willywonkaa - tie ktore najviac kričia "nie som pubertiačka" su castokrat prave uprostred dospievania...:)
jasne, ze je teraz zduta a urazena, lebo si niekto dovolil vystupit verejne PROTI nej.. berie to ako urazanie a osočovanie aj napriek tomu, ze ju nikto nepozna.. nuz, treba rozmýšlať pri zakladaní témy... pravda sa velakrat nepočuva sladko...
hmmmmmmm
willywonka,to ma pri tom *dat liecit*tiez napadlo.vystihla si to.
jakatu - slečna píše, že už nie je žiadna pubertiačka, čo je v poriadku, ale zjavne vela zodpovednosti za svoje skutky nemá. Najzábavnejšie je, že baby s takýmto "problémom" prosia o pomoc na fórach, ako keby sme s tým mi niečo mohli spraviť..a ked aj vyjadríš názor,ktorý sa im nepozdáva tak sa ešte na teba osočia:D Pri tom logicka rovnica.. Neprajem nikomu nič zlé, ale aby raz zakladatelka tejto temy neplakala nad tým, že dostala menš. a sama nebola tá ktorá sa bude musieť "dať liečiť."
jakatu tak nejako som to tym *nepochopim*myslela.fakt som sa po precitani toho celeho citila divne.
strasne by ma zaujimalo, kolko ma ta holka rokov...
ja mam sice 24, ale ci by som uz aj nahodou otehotnela s mojou laskou, tesila by som sa neskutočne... aj ked som este mlada a viem, ze by sa vela v mojom zivote zmenilo.. za to babo by to stalo...
sun0808 nechapes?
je to pokrytectvo..
mam problem, pomozte mi, lebo sa zruti cely svet... som chudiatko...
mam po probleme - dajte mi vsetci pokoj, vase problemy nie su mojimi problemami..
huraaaaa, caute...
uz chapes???
mala som na mysli horeuvedeny problem a nasledne huraaa,ale vdaka.:)
Sun - čo konkrétne nechápeš?:) možno ti to ja alebo niekto iný objasní
nepochopim,hoc sa ako snazim.