Obavy z možneho tehotenstva

Príspevok v téme: Obavy z možneho tehotenstva
cicka100

ahojky! mam taky problem že už vyše týždna mi meška menštr., a mám obavy z možneho tehotenstva totiž mala som nechráneny sex v decembri a teraz nemám žiadny možne príznaky tehotenstva len menšie bolesti alebo krče v podbrušku a okrem toho nič...tak neviem...chystam sa kupit si test ale bojim sa vysledku!pravdepodobne by som mala byt 4 tyzdni alebo tak nejak tak neviem ake príznaky sú už vtedy tak poradte prosim ... diiky za príspevky :)

willywonkaa

jakatu - môžeme dúfať, že sa poučila a keď už nie je pubertiačka ale len sa necíti na bábo, tak sa podla toho aj začne správať a my môžeme byť spokojné, že jej to pre tento krát "vyšlo"lebo ako si sama napísala, fakt by som nepriala babo dievčaťu/žene ktorá by takto rozmýšlala...irónia je, že vo vela prípadoch práve také devy sú požehnané babatkom. To je neovplyvnitelná nespravodlivosť:-/

jakatu

willywonkaa - tie ktore najviac kričia "nie som pubertiačka" su castokrat prave uprostred dospievania...:)

jasne, ze je teraz zduta a urazena, lebo si niekto dovolil vystupit verejne PROTI nej.. berie to ako urazanie a osočovanie aj napriek tomu, ze ju nikto nepozna.. nuz, treba rozmýšlať pri zakladaní témy... pravda sa velakrat nepočuva sladko...

hmmmmmmm

willywonkaa

jakatu - slečna píše, že už nie je žiadna pubertiačka, čo je v poriadku, ale zjavne vela zodpovednosti za svoje skutky nemá. Najzábavnejšie je, že baby s takýmto "problémom" prosia o pomoc na fórach, ako keby sme s tým mi niečo mohli spraviť..a ked aj vyjadríš názor,ktorý sa im nepozdáva tak sa ešte na teba osočia:D Pri tom logicka rovnica.. Neprajem nikomu nič zlé, ale aby raz zakladatelka tejto temy neplakala nad tým, že dostala menš. a sama nebola tá ktorá sa bude musieť "dať liečiť."

jakatu

strasne by ma zaujimalo, kolko ma ta holka rokov...
ja mam sice 24, ale ci by som uz aj nahodou otehotnela s mojou laskou, tesila by som sa neskutočne... aj ked som este mlada a viem, ze by sa vela v mojom zivote zmenilo.. za to babo by to stalo...

jakatu

sun0808 nechapes?

je to pokrytectvo..

mam problem, pomozte mi, lebo sa zruti cely svet... som chudiatko...

mam po probleme - dajte mi vsetci pokoj, vase problemy nie su mojimi problemami..

huraaaaa, caute...

uz chapes???