lebo mne riadne..a hlavne mi to rozbija manzelstvo..co robit ako muza presvedcit aby nechodil chataovat s inymi babami???
pokec..komu to nici zivot?????
Nechápem ľudí, ktorý tam chodia, nie je normálne že chlap alebo žena , ktorý má prácu ,rodinu sedel na nete a hlavne na pokeci..trochu dost odveci namiesto toho aby sa venoval normálnemu reálnemu životu.
Pokec je pokec novodobe pokusenie. Niekdo tam chodi slobodny na nezavezne stretka niekdo podvadzat. Ale povatsine si dovolim tvrdit, ze malokdo sa odvazi vystupit z anonymity!
čudujem sa, že tam vôbec niekto ešte aj chodí. To som navštevovala, keď som mala 15 rokov, keď som sa nudila. K tomu veku aj azet priraďujem, ale treba sa aj niekam posunúť a nie žiť virtuálne.
No neviem, ja vzdy ked som cetoval, bolo to len kvoli flirtu, resp. nezavaznemu stretnutiu...
Je to asi od kazdeho ine... aj ked mna to uz velmi dlho nebavi...
tu neni take intimčo :)
a ved ano, aj tu som stretla par skvelych ludi
jajka- to mozes aj tu:)))
pokec je fajn. ja som tam nasla par zaujimavych ludi, ktorych by som inak nestretla. a pokecam s ludmi, s ktorymi by som v zivote nekecala, o veciach, o ktorych by som nikdy nekecala.
meggy- a neda???:P
DENZ
deny juuuj ja som nechcela teba urazit, verim ze ty tam nepatris:D ale mas vela takich, ale fakt normalne trapne jeden mi napisal ze co mam na sebe ci sa neideme spravit cez rp a ja som mu iba nato a to sa da?